Deletedmom_68 dondu_andac dil bağı çıkıyor. kurbağacık dendiğini duymamıştım. dil bağıysa dediğiniz biz kestirmiştik
dondu_andac Deletedmom_68 evet eskiler öyle diyorms galiba şimdi dil bağı olarak geçiyormus beliirneir acaba siz. Farkettiniz
Deletedmom_68 dondu_andac doğduğu zaman muayene eden doktoru söylemişti 1 ay sonra mı 1,5 ay sonra mı ne kestirmiştik zaten
dondu_andac Deletedmom_68 her ay düzenli doktora götürüyorum öyle bişey olsa derdi heralde.Bende emerken çok ses çıkarıyor bide salyasi çok akiyor belirtilerde bunlarda olunca korktum
Deletedmom_68 dondu_andac belli olur zaten diline baktığınız zaman kalp şekli gibi oluyor. dilini çıkaramıyor, emmede problem yaşadık sık sık meme ağzından kaçıyordu. her doktor dikkat etmiyor siz özellikle sorun isterseniz
Dila97 dondu_andac ben duydumm oglumda da oldu benim anneannem ebe eskiden ona cok getirrlermis damaagi cektrmek icin bende ona cektritmistim
dondu_andac Dila97 mememi tam kavrayamiyor birde çok ses çıkarıyor emerken .şimdi doktora sordum bilmiyorlar ama eskilerden bı teyze söyledi banada emerken çok ses çıkarıyordu damak düşmesi var bunda deyince ondan öğrendim siz nasıl anlamistiniz sonra duzeldimi
Dila97 dondu_andac annemde anneannemde bildgi icin onlar anladi bide gogsumjn ucunu tutuyodu nefes alip verirken hirilti oluyodu bingildaginin olfugu yer cokuyodu elimi basinda gezdrdgmde o cokuntu bariz belli oluyodu bide goz altlari moraryodu
Yasemin158 dondu_andac bunu benim annemde diyor eskiden ciziliyormus kafasının arkası. Sonradan bi ilaç verilmeye başlanmış bunu bilen var mı benim bebeğimin de kafasının arkasında hafif kızarıklık var kafasının uyurken sallıyor bunla alakası olabilir mi