edafmo Nslhn5561 kıyafetlerde ki lekeler için babyme çamaşır suyu tozu ve babyme sıvı leke çıkarıcısı kullanıyorum çok faydasını gördüm. Banyoyu duşakabini diversey var pembe su gibi onu ve bazen de cif banyoyu kullanıyorum özellikle diversey çok etkili. Mutfakta Ocak ve fırın için domol, genel temizlik için asperox kullanıyorum. Yüzey temizleyici olarak da asperoxun beyaz sabun kokulusunu kullanıyorum
Nslhn5561 edafmo domol u bende tek geçerim gerçekten çok etkili bazen çaydanlıklara çıkıp bekletiyorum parlatıyor 😁
Dimitrina_kovaceva Nslhn5561 baby me çamaşır suyu tozu, lysol antibakteriyel çamaşır temizleyici, bingo oxygen sıvı deterjan, yumoş bebek, cif doğadan banyo -mutfak , asperox yüzey temizleyici bebek evcil hayvan vs için güvenli olan.
Nslhn5561 Dimitrina_kovaceva babyme bende deneyeceğim büyüklerin kıyafetlerinde de etkili oluyor mu 😁
Dimitrina_kovaceva Nslhn5561 evet çok etkili . Leke üzerine biraz döküp sıcak su ekliyorum 1 gece bekletip makinaya atıyorum. Ya da toplu halde makinaya atıp çamaşır makinesi deterjanı vs alıp suyu ısıtınca durdurup bekletiyorum bir gece .
balkupununannesi Nslhn5561 Kıyafetlerdeki lekeler için Elit home leke çıkarıcı favorim. Ocak ve fırında domol kullanıyorum. Yağ çöz olarak da domol kullanıyorum. Kısaca temizlikte domol benim göz bebeğim 😄
Aysegullll233 Nslhn5561 leke çıkarıcı olarak kosla leke çıkarıcıyı kullanıyorum toz alırken sirke ile toz alıyorum yer silerken arap sabunu ve bingo mutlu yuvam kullanıyorum lavabo banyoya ace+cif kullanıyorum ocak için cif yağ çöz kullanıyorum bazen cif
Berilsmom13 Nslhn5561 toz alırken silikonlu sprey kullanıyorum hyghenic mavi yerleri domestos yüzey temizleyici aldım çok beğendim onunla temizliyorum camlara beyaz sirke mutfakta porçöz yağ çözücü ve kireç sökücü tuvaletede porçöz temizleyici kullanıyorum duşakabine finish parlatıcı gırına domol koltuklarım ve halılarada granül sabun Arap sabunu ve dalin deterjan :)
paputmoms Nslhn5561 leke çıkarıcı kosla kullanıyorum banyo tuvalet için asperox mavi güç yağ çözücü de asperox sarı güç yüzey temizleyici bimin beyaz sabun kokulu olanı kullanıyorum çamaşır suyu domestos diğeri çok ağır geliyor kokusu camları da ya yüzey temizleyici damlatıyorum ya da dalin bir kaç damla parlıyor cam bezim toz bezim mopum hepsi silva annem aldı set halinde sağolsun onları kullanıyorum