Mylovelovemom Bebişim keltoş saçı var ama çok az ne zaman saçı çikar acaba :P saç rengi kumral cok siyah degil çok sarı da değil :P keltoşum diye seviyorum 40 günluk olduk
Anneoluncauykuyok Mylovelovemom benimde oğlum keltos 4. Aya giriyoruz daha yeni yeni üstleri çıkmaya başladı merak etme çıkar elbet şapkasız kalmasın ama üşür ben evde takmıyorum ama banyodan sonra takıyorum birde dışarıya çıkarken 😆
S-oy Mylovelovemom benim oğlum da kel doğdu 1.5 yaşına kadar da çok seyrekti şimdi 2 yaşında sapsarı altın gibi saçları var 🥰
Bilgiliannee Mylovelovemom Bizde de öyleydi şimdi 10 aylık oluyoruz yine çok uzamadı bir parmağım kadar var yani bizde kel doğduk hatta burda soracaktım bişeyler sürüyor musunuz diye 😁
Mylovelovemom Anneoluncauykuyok ben de aynı, ön kısimları çok seyrek ensesinde var biraz :D biz eşimle çok gür saçliyız ben direk saçlı doğmuşum ama eşimin tarafi sarışın tüysüz heralde onlara çekti anlamadım keltoşum kime çekti :P
Mylovelovemom Defne1722 haydaaaa hahahahaah evet cikacak gibi degil daha da dökülüyor. Ben sipsiyah saclarla dogmusum fotografim var, toka takilacak derecede, esimin de saclari cok gür ama eşim kumral. Oglusum kel hic anasina çekmemiş :D
Mylovelovemom Bilgiliannee valla kestirsek gürleşir mi acaba sifira vuruyolar da vuracak kadar saç yok ki iki teli var yavrumun :D kıyip kesemem
Anneoluncauykuyok Mylovelovemom birde kafası konak olunca tatlı badem yağı sürmüştüm yumuşasın diye onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum
Bilgiliannee Mylovelovemom Yok canım sıfıra vurmak o demek değil sıfıra vurunca saçlar hep eşit çıktığı için aslında çok sanılıyor ama vurmayınca biri uzun bir kısa çıkınca az sanılıyor şahsen bebeğimin biri uzun biri kısa saçları ama kesmeye de ömür boyu kıyamam sanırım 🌸
Nehirveannesi Mylovelovemom benim kızım 1 yaşına girdi daha uzamadi çok azcik saçı var bağlanmıyo bile bende merak ediyom ne zaman uzar diye😁
Defne1722 Mylovelovemom ahahhah ya İnsan üzülüyor gerçekten arkadaşım yeni doğum yaptı kızın saçları bağlanıyor benimki 14 aylık Ele bile gelmiyor ☹️umarım sizinki böyle uzun sürmez
Busra58- Benim bebeğimde sarı saçlı ve saçları çok az ama ecowell şampuan kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür artış oldu saçlarında tavsiye ederim
Anneoluncauykuyok Şuan bebek bölümünde saç konusu var 3 ay 19 günlük bebeğim saç uzama süresi genetik de olabilirmiş benimde yavaş uzar mesela oğluşum da nasibini almış anasından😅
Dimitrina_kovaceva Mylovelovemom benim kızım da keldi. Baya baya 7-8 aya kadar da tam kel kaldı. Arkadaşlarımın aynı aydaki çocukları Tokalar takardı iç çekerek bakardım hahaha 😆 sonra yavaştan çıkmaya başladı 10 aylıkken hafiften saçları vardı ama 1 yaştan sonra toka takacak duruma geldi. Şimdi 19 aylık tam toplanıyor gür ve kıvırcık ☺️
Birberenannesi Mylovelovemom kızım 9 aylık hala keltoş 😄 yavaş yavaş çıkıyor ama sarı olduğu için hala kel duruyor 🤣
edafmo Mylovelovemom benim kızım da kel 2 aylık oldu. Emekli öğretmenler gibi üstte çookk çookk az var ense kısımlarında normal saç var. Ecowell diye bir şampuan varmış saç uzatıyormuş, elimdeki şampuan bitince onu alıp deneyeceğim🥺
Mylovelovemom edafmo amann genetikle alakalı bişey gerek yok bence insallah gürlesir tabii :D yine de tatlılar