Wonderful_mom Kızlar değişik bir post olacak ama sormak istedim 😅 5 yasindaki kizima şöyle bir tulum aldim.. saclari gur dalgali ve uzun.. Bayramda sizce hangi sac modeli gider bu kombine.. sac konusunda hic iyi degilim de 🤢
mysaa1 Wonderful_mom Bu sene birçok çocuk pişti olacak aynı tulumdan bende aldım 😀 2 erkek annesi soruda elendi 🤦🏻♀️
mysaa1 Wonderful_mom ben aldım görumcemde kızına aldı takım yapıp aynı gün giydircez sanırım adım başı görürüz heralde ajsjsj😀 ama çok tatlılar birde ben çok severim bahcivan pantolon 😀 birde kızlarda ben şey çok seviyorum yarım üstten topuz yapıyolar arkasını salık bırakıyolar tatlı buluyorum ☺️
mysaa1 Wonderful_mom aslında çok basit ya ben kendi saçımı bakmadan örüyorum ve kendi kendime öğrenmiştim küçükken annemde bilmezdi okula giderken ben kendim yapardım 😀😀 normal örguyu yanlardan azcık ala ala bitiriyorsunuz o kadar 😊
sedamhc Wonderful_mom iki kulak tabiri vardı biliyorsunızdur iki kulak toplayın yeterli yükseklikte uclara sarkan sacları kucuk lastikle pofuduk topuz yapabilirsiniz cok tatlı duruyor :)
mysaa1 Wonderful_mom ya da şey de olabilir mesela terler derseniz ikiye ayırıp o şekilde dağınık topuz gibi tatlıs olur 😊
Wonderful_mom Zeytin-gozz1 bende normalde herkeste olani almazdim ama kizima efsane yakisti dayanamadim 😅😅