Ucansupurge MyDarlingSon Valla baya iyi 😂😂 Cidden cildi parlatiyor lekelerin rengini açıyor. purest ürünlerinden memnun kalmayan görmedim daha 🥰 Bu bitmek üzere yenisini sipariş edeceğim bende😂
Imau birmelekannesi2 herbaderm kullanmaya başladım 1-2 hafta oluyor. Aşırı düzenli kullanmasam da gözle görülür fark var. Aşırı güneş ve sivilce lekeli cildim var. Bi parlaklık renk açılması var. Eşim bile fark etti o derece
Imau birmelekannesi2 the pureste başladım onunda etkisi vardır herhalde. Bi de yüz temizliği için la roche effaclar kullanıyorum. Tek sıkıntı beslenme kaynaklı sürekli sivilce çıkıyo çenemde
Ucansupurge birmelekannesi2 tonik, leke serumu ve kırmızı peelingim de var bir dönem hepsini duzenli kullanıyordum ama fırsat bulamıyorum bu aralar o yüzden sadece sabah c vitamini sürüyorum. Kızımin uyku düzeni normale dönünce rutine geri döneceğim 🌺
birmelekannesi2 Ucansupurge yani tek başına c vitamini fayda sağlıyor o zman demi canım ilk kez kullanıcıdan araştırıyorum
Ucansupurge birmelekannesi2 Tabi etkileri farklı zaten ben lekeler için kullanıyorum. C vitamini güneş kremi ile birlikte kullanıldığında cilt tonu eşitleme, canlılık ve parlaklık sağlıyor canım.
xtutku birmelekannesi2 luv it c vitamini the purest kırmızı peeling maruderm leke kremi ve evde dahil 7/24 güneş koruyucu kullandım koruyucu kullanmazsan ürünler çöp
muhendisanne1 birmelekannesi2 sanmıyorum çünkü daha önce vardı c vitamininden sonra cildim çok güzelleşti