birmelekannesi2 Birkucukeylulmeselesi bende onu kullanmak istemiştim ama burda bir yerde okudum galiba içerik iyi degilmis
muhendisanne1 Birkucukeylulmeselesi ben 2. Şişeyi kullanmaya başladım , yüzü parlatıyor gerçekten arkadaşlarım sorular ne yaptın yüzüne diye sonradan zaten nazar değdi yağ bezeleri gözenekler 😣
Nurrr1 birmelekannesi2 düzenli kullanımda yanında aha bha tonikle kullanınca fark ediyor canım gerçekten
Birkucukeylulmeselesi birmelekannesi2 ya öyle mi herbaderm alırım belki bu marka ın leke kremi taze oluşan lekelerimi geçirdi kardeşime kalanı vermiştim o da yenisini aldı hatta belki o markanın alırım
birmelekannesi2 Nurrr1 kullanım düzenin nasıl peki canım ikisini bir mi kullanıyorsun ilk defa kullanacam da bilmiyorum hiç
birmelekannesi2 muhendisanne1 kullandiginiz ürünün yan etkileri mi oldu acaba yağ bebeleri o yüzden mi çıktı
muhendisanne1 birmelekannesi2 sanmıyorum çünkü daha önce vardı c vitamininden sonra cildim çok güzelleşti
Ucansupurge MyDarlingSon Valla baya iyi 😂😂 Cidden cildi parlatiyor lekelerin rengini açıyor. purest ürünlerinden memnun kalmayan görmedim daha 🥰 Bu bitmek üzere yenisini sipariş edeceğim bende😂