birpapatyaannesi Minelinannesii34 cok guzel cok cicii gule gule giyinsin 💖ayakkabıları cok beğendik özellikle link varmıı😘
nilinannesiiiiiii Bahar001  Bahar001 fotoğraf nasıl ekliyeceğim yoruma benimkilerde çok cici
birpapatyaannesi Cocolingo evet kuzum canli ben kendim mağazadan aldim soluk değil benimki seninki daha boz rengi
Cocolingo birpapatyaannesi bende bu modeli mağazda görüp beğenmiştim ama elime gelen sanki defalarca yıkanmış gibi çok eski duruyor iade edeyim kaç gündürde bekliyordum hevesimi kırdılar 🥰
Minelinannesii34 birpapatyaannesi teşekkür ederim çok sağolun ama ayakkabıların linki yok dolaptan aldım ☺️
birpapatyaannesi Cocolingo evet kuzum rengi farklı seninkinin direk mağazadan alirsin daha iyi olur çok canlı yumusacik benimki 😘
Cocolingo birpapatyaannesi senden rica etsem müsait olunca bana seninkinin barkodunu atabilir misin 🙏
birpapatyaannesi Cocolingo kuzum misafirim vardı atamadım ya yarin atsam olurmu yada sahur da çok yoruldum😔
tospikannesiiii zeynep91 çok güzelmiş güle güle giydirin ☺️ aldığınız site güvenilir mi acaba baktım da çok güzel şeyler var fiyatları da çok ucuk gelmedi açıkcası. Kaç gne gelir iade VS var mı acaba
zeynep91 tospikannesiiii evet iade ve değişim var 1 gnde geldi bana bulundugunuz yere baglı gelme süresi değişebilir güvenilir evet çok güzel seyler var kaliteli ben memnun kaldm :)
Demirbey07 Zara dan salopet içine de beyaz düz uzun kol bir basic aldım salopet için disney denim yazıp aratınca çıkar fikir olsun diğer annelerime 🫶🏻herkese güzel günlerde giydirmek nasip olsun
Bugleminannesi28 Bahar001 bizimde böyle… Altına muz çorap kafasına da ya ribana kırmızı bandana yada ponpon beyaz bandana düşündüm 🥰