Asliihnnomerr Bahar001 bizzat gidip alacağım canım ya internette beğendim ama yerine gidip alicam şimdi büyük olur ya da dar olur ugrasamam riskli
Meryemgundogdu  Bunları aldım çok tatlı oldu kızıma iple çekiyorum bayramı🌸
Meryemgundogdu  Oğluma da bunları aldım🥲
tospikannesiiii zeynep91 çok güzelmiş güle güle giydirin ☺️ aldığınız site güvenilir mi acaba baktım da çok güzel şeyler var fiyatları da çok ucuk gelmedi açıkcası. Kaç gne gelir iade VS var mı acaba
Mommqueen Bahar001 kendime bi elbise aldım kızıma kot salopet oğluma da kot şort üzeri gömlek tarzı bişey aldım ✅
Cocolingo birpapatyaannesi çok güzel bir kombin olmuş sağlıkla kullansın fıstık ben bu gömleği görmemiştim çok yakışmış 🥰 size bişey sorsam benim siparişim daha elime ulaşmadıda salopetin bedeni nasıl hep iade etmişler küçük gelmesinden korkuyorum
birpapatyaannesi Cocolingo benim kızım 10 aylık ben 1.5 yaş aldim biraz uzun ama düğmeleri yukarı kaldiricam hem yazın hem kısa giyer
birpapatyaannesi Cocolingo Bu şekilde oldu 12 18 ay bedeni kızımda 10 aylik 9 kilo suan boydan uzun ama dediğim gibi ayrlicam😘😘
Cocolingo birpapatyaannesi peki rengi fotoğraftaki gibi böyle canlımı geldi bana gelen eski gibi Gün ışığında çektim
birpapatyaannesi Cocolingo evet kuzum canli ben kendim mağazadan aldim soluk değil benimki seninki daha boz rengi