Eymen2121 Kızlar bugün İstanbul kartıma para yatı diye mesaj geldi ben hiç biryere baş vuru yapmadım hayır sever tarafından yatı diyor 250 TL bu Her ay mı yatacak yoksa sadece bu ay mı anlamadım bilgisi olan yazabilirmi
okuyananne222 Eymen2121 ıstanbul karta para yatırılmaz ki.. ulaşım hsricinde kullanılmsz zaten Anne kart 4 yaşa kadar ücretsiz üstelik Bir yanlışlık var neden yatsın ücretsiz olan bir ulaşım kartına
Fatosveaselbebek Eymen2121 yok yok dogru banada yatmisti bi kere hayirseverler yapiyormus akbil dogum yerine gidip bi kere okudun snr sokta kullanin Yani akpili dolduruyor gbi okutun daha net bilgi almak icin ibbyi arayim güle gule kullanim
Alya-Sena Eymen2121 biseferlik yatiyor o hayirseverler yatiriyor iste cogu kisi ye yatmis bu hayir sever beni unuttu galiba 🙂
Papatyam01 Evet ibb sitesinden 150 ve 250 tl seçeneği var. Anne bebek yardımı diye geçiyor. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.
Eymen2121 BuzluLatte sizede yatar insalah keşke tüm annelere her ay yatsa bez parası diye bezlerin fiyatı çok artı