Hareketvakti Kızlar bebeğime aşılarını yaptırdım ama sonra bir kaç kişiden alı alerji yaptı vs söylemeleri duydum içim içimi yiyor biliyorum çok kişi yaptırıyor ama ilk bebeğim ve korkuyorum 😢 sizde aşının olumsuz etkisi oldu mu nolur bir şey söyleyin
Yigitefeninannesi_ Hareketvakti herhangi bi yan etkisi olmadı biraz huzursuzluk oldu o kadar içinizi rahat tutun
Nuurrdi Hareketvakti bizde biraz ateş oldu calpol vermek zorunda kalmıştım bi kerelik başka birşey olmadı
Hareketvakti Yigitefeninannesi_ bizde uyku yaptı sabahtan beri uyuyor besleniyor tekrar uyuyor 🙁 çok halsiz gibi bu durum ne zaman geçer acaba
Hareketvakti edabolukbasi yüzü kırmızı olmuş sivilceler çıkmış hep kanamış falan bunu duyunca korktum baya
Seka26 Hareketvakti evet bizdede oldu sanırım çocuk hiç uyanmadan sürekli uyudu ben zorla kaldırdım iki gün sonra normale döndü ama
Seka26 Hareketvakti valla bende düşündüm ağrı yaptimi acaba diye çünkü yaltiridktan sonr uykudan uyandı baya bı ağladı bende acaba gazı falan mı varki diye bacaklarını hareket ettireyim dedim daha çok ağladı uzattı bacaklarını yaptırmadı bende açıyor diye düşündüm ama iki güne geçti biz cuma günü yaptırdık üç gün oldu normale döndü hareketleri uykusu
edabolukbasi Hareketvakti oğlum 3,5 aylık şu an bi sorun yaşamadık sadece uyku hali oldu ilk gün ateş falanda olmadı ertesi güne normale dönmüştü hatta o kadar uykusu vardı ki ıkınıp kakasını yapamadı uykudan
Hareketvakti edabolukbasi bizde şuan öyleyiz arada uyandırıyorum beslemek için biraz ağrısı var galiba ağlıyor hemen 😓
G-Liva Hareketvakti Daha sakindi daha uysaldı sanki bide konuşmaya çalışıyodu aşıdan sonra azaldı hatta eskisi gibi konuşmuyor çok tatlıydı şimdi nedense yok o şeyleri 😢 sende gözlemle mecbur yaptırıyoruz bende 4. ayınkini yaptırcam bu ara
Yigitefeninannesi_ Hareketvakti huzursuzluğu olduğunda bir çay kaşığı calpol vermiştim hemsiremiz de ateşi olmasada ver ağrısını alır demişti inşallah çabuk atlatır sizin bebisinizde
Hareketvakti Nuurrdi bende eve gelince verdim hemşire illa ver ağrısı olur demişti bende aşıdan sonra verdim 🥺