saripitircik İmkan dahilinde hatıra kalabilecek bişe takabilirsiniz bence su yolu güzel fikir neden fazla olsun anneniz sonuçta… Çeyrek vs bana mantıklı gelmiyor harcanıyor kalıcı bişe olması daha anlamlı olur bence
Sadeturkkahvesi saripitircik belki eşi takarsa diye düşündüm ama bende alcam ya iki tane olsun değiştirip değiştirip taksın😀
Deletedmom_9857 Sadeturkkahvesi Yaaa çok mutlu olsun inşallah 😍Kolye olabilir yada güzel bir bileklik olabilir su yolu demişsiniz ama esini takabilir onu sürekli kullanacağı birsey olsun bence 😍
Babybloom Sadeturkkahvesi valla benim annem yaşında teyzem evlendi ve takı taktım. Önemli olan yeni evli çifte bi destek atmak bence gelenekten ziyade. Yerinizde olsam anı olabilecek satmayacağı bir takı takardım. Eğer paraya ihtiyaçları yoksa..
Deletedmom_9857 Sadeturkkahvesi Bende de var aynısı 🤭 çok kullanışlı isterseniz alın sizin içinizden bu geçiyor sanırım🤭
Dondurmalikahve Sadeturkkahvesi Çok sık duruyor bence de alın bunu Bu arada Rabbim yuvasını huzurlu mutlu kılsın 🌺
Anr5155 Sadeturkkahvesi sizde anı olarak takabileceği bir takı seçebilirsiniz annenizin zevkine göre küçük ev aletleri falan da alabilirsinşz ama takı daha anlamlı olur.
edabolukbasi Sadeturkkahvesi su yolu değil de daha şık şeyler de olabilir hem günlükte hem özel günlerde su yolunu her zaman kullanamaz
Anr5155 Sadeturkkahvesi annenizi en iyi siz tanırsınız set güzel ama anneniz bunu rahatlıkla kullanır mı kullanmaz mı siz bilirsiniz böylr bir setin abartı olacağını düşünmüyorum
edabolukbasi Sadeturkkahvesi bu modelin kolyeleri de oluyor balık sırtı mı deniyor öyle bişey ya böyle bir bileklik ya da kolye olabilir günlükte kullanır özel günlerde de
oglumubeklerken Sadeturkkahvesi annen sana düğününde ne taktıysa sende onu tak, bu işler karşılıklı nihayetinde 😅😅😅😅😅 ironi olduğunu belirtmeme gerek yoktur umarim 🤷♀️
Sadeturkkahvesi oglumubeklerken kız okadar bilezik takamam 😀 ve ŞİMDİ SİZEEEE BOMBA PATLIYORUM KOCASI ANNEME 10 bilezik takıyo BEN EVLENİRKEN KOCAMLARRR 5 BİLEZİK TAKTI BANA😀😀😀😀😀😀