Sadeturkkahvesi Kızlar bişey sorucam 😀 biraz komik ama annem evleniyo😀😀 şimdi takı takmam gerekiyor mu düğün değilde eğlence tarzı yapıcaklar
Mazikeen Sadeturkkahvesi yani sanmıyorum sonuçta takı takmanın amacı yeni evlenen gençlere destek olmak ama bu 2. Bahar ya bilemedim:))
Pol34 Sadeturkkahvesi içinizden geliyorsa hediye alabilirsiniz bence kolye, küpe geldi aklıma. Çok mutlu olması dileğiyle ❤️
Sadeturkkahvesi Mazikeen ya babamla 17 de evlenip 18 de ayrılmışlar şimdi asıl ilk evliliği gibi olucak oyuzden kararsız kaldım anama şöyle bi su yolu😀
Samyeli008 Sadeturkkahvesi O yaştan beri büyük ihtimalle sizin hayatınızı ön planda tuttu büyüttü evlendirdi ve şimdi kendisi için yeni bir hayat kuracak ve sizin ona bir hediye almanız onu çok mutlu edecektir. Evet su yolu takılar çok güzel oluyor alın ve annenizin yanında olduğunuzu hissettirin bu yaştan sonra çoktan hak etmiştir bunu anneniz daha fazlasını bile alsanız abartı değildir onun yaşadıklarının ve mücadelesinin yanında 💞
sirineyavrusu Sadeturkkahvesi kız nedense annenın adına cok sevındım ya kıyamam onca sene bekar kalmış bide inşallah cok mutlu olur
Pol34 Sadeturkkahvesi bütçenizi bilemem ama anneler her şeyin en iyisini hak ediyor bence. Kendinizi zorlamayacağınız bir şey olur. Çeyrek gibi şeyler biraz daha karşılık bekler gibi olduğu için
edabolukbasi Sadeturkkahvesi hadi ya rabbim inşallah mutluluğunu daim eder 🌸 takı konusu güzel bir bileklik yada kolye olabilir
Deletedmom_9857 Sadeturkkahvesi Yaaa çok mutlu olsun inşallah 😍Kolye olabilir yada güzel bir bileklik olabilir su yolu demişsiniz ama esini takabilir onu sürekli kullanacağı birsey olsun bence 😍
35lavanta Sadeturkkahvesi Bende annem evlenirken aynı şeyi düşündüm Anneannem benim yerimede çeyrek almış onu takmıştım 😂😂 Çok çok çok mutlu olsnnn ikinci baharında hep çiçekler açsın 🌸
Ikicocukbiranne Annene hatıra olacak bir takı tak bence. Zaten onların evi barkı olmuştur artık gençlere çeyrek falan takılıyor da onlara hatıra bir şey alman daha iyi olur diye düşünüyorum. Damat beyle aranız nasıl
HurremSultannn Sadeturkkahvesi alabildiğim en güzel şeyi alirdim. Şunu al bunu al diyemem ama anneniz yeni gelim gibi hissediyordur şimdi. 2. Bahar deseler de bakma ilki çok kısa sürmüş ve cooook küçükmüş. İçinden geleni yap canım illa çok büyük olmasa da olur ama bence elinden geleni yapmalisin🥰😍😍 dilerim annen çok mutlu olur. Her kadın mutlu olmayı hakediyor bence💕🤍🦋🌸