hepbahar123 Acemanne29 aynen o gitgide yavaşlıo az hareket etse hemen sallaniyo beşik ben gecerken de bir tur sallıyorum oo baya sallanıyo uzun süruyi durması 😅
Menessasmom edafmo kiwininkini kullandık biz gayet konforlu ama bebeğim çok az kullandı sevmiyordu onda uyumayı
edafmo Menessasmom evet bazı bebekler sevmiyormuş, bana da arkadaşım holmen marka verecek inşallah sever
Nrgngr edafmo inşallah benimki ilk 3 ay çok gazlıydi çok şükür atlattık o dönemleri uykularımz biraz sıkıntı şuan ama genel anlamda elhamdülillah düzeldi darısı size olsun inşallah 🌸
Nesrincente Zeynepnevabzkrt 1 yasında nasıl kullanabiliyorsunuz hala ya dönmeleri başlayın kullanamadım ben düşcek korkusuyla
Acemanne29 edafmo Çok alışkanlık olmaz bizde olmadı salıncağı varken annemlerde kaldım 2 hafta aramadı ayağımda salladım yatırdım uyudu sorun olmadı geçen de eltim e gittim ayağımda uyudu
Mervis41 edafmo kaç aylık bebeğiniz bende kullandım fakat artık hareketlenip dönmeye başladığı için rahat uyuyamıyor hemen kalkıyor, duruyor şimdi kenarda
Rabia3542 edafmo kesinlikle alın benim kızım 1 yaşında kolik bir bebekti ve biz onda uyuttuk çok iyi oldu sadece uyku gerilemesi olduğu dönemde pek işimize yaramadı o dönemde zaten hiçbir şey işe yaramadı ama hala kullanıyoruz.
Shewolff edafmo bende Hamak var çok az kullandım bebeğim sallanmak istemedi satmayı düşünüyorum uygun fiyata isterseniz yardımcı olurum