Zeynapasel Bebeğim 3 aylık gece 10 gibi uyuyor genelde ve ben uyandırmasam 5 yada 6 saat uyur ama ben 1 yada 2 gibi uyanırım alıp emziriyirum geri koyuyorum beşiğe sizce uyanmasını mi beklemeyelim kafam karışık fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim
KuzeyinAnnesii Zeynapasel uyandırırsan buna hep alışır her zaman aynı saatde kendi kalkar ve emmek ister buda senin için zor olur ilerde tek uykuya düşmesinde zorlanabilirsin kendisinin uyanmasını bekle
kranKolataKodaba Zeynapasel Canım bende senin gibi o aylarda uyurken alıp emzirirdim şuan 6 aylık ve aynı saatlerde uyanıp emiyor işin kötüsü bazen geri uyuması 1 saat sürüyor. Doktoruna danış ve uyandırma bence oda onay verirse
Tugba36 Zeynapasel Benim b3begim de O kadar uyuyor biz 4 aylık olduk ama 3 ayın da başladı o kadar fazla uyumaya . Karnı aciktiginda kendi uyanıyor zaten . O uyanmadıgi sürece uyandirmiyorum . Çünkü gece uykusuna alışsın die . Geceyle gündüzü ayırt edebilsin die 😊
Cesmom Zeynapasel valla benim oğlum bazen 12 de yatıp sabah 7:30 da kalkıyo hiç uyanmadan evde bi düğün havası falan oluyo yani hiç ellemiyorum 😂 bence bırak uyusun uykusu bölündüğünde daha Huysuz olur
Zeynapasel Meray uyanıyorum hep bakıyorum uyuyor ama saat baya geçmiş alıyorum emziriyirum uyanmıyor ama emiyor
KuzeyinAnnesii Zeynapasel valla ben 10 da yatırırdım saat 5 de kendi kalkardı emer geri uyur 8 de kalkardık 4 aylık olunca uyku gerilemesine yakalandık berbat durumdayım şuan Eski halimi özlüyorum
Lolita Zeynapasel bazi bebekler 3.ayinda 5,6 saat uyuyabilirler.Sansli annelerdensiniz.Bence utandırmayın aç olsa iyanir zaten
Emelimsi Cesmom ya ne güzel.. benim bebeğim 2.5 saatte bir uyanıyor:( acıkıyor demek:( uyanmaması için ne yapmalıyım?
Tugba36 Zeynapasel uyanır merak etmeyin . Inşallah bu düzeni oturtursaniz siz de rahatlamış olursunuz . Hele bi de bebeğinizin kilo alımında sıkıntı olmuyorsa rahat olabilirsiniz yine de bi doktorunuza sorun isterseniz .
Cesmom Emelimsi yani ben gece yatarken mama veriyorum işe yarıyor bence kalktığında emziriyorum uyuyor zaten
Emelimsi @Zeynapasel #200512 benim arayıp da bulamadığım şey:)) sırrınız ne :) Bence uyandırmayın asla
Zeynapasel Emelimsi saat dokuz olunca kızımı karanlık ortama götürüyorum genelde yatakta biraz oynuyoruz sonra uykuya geçiriyorum emziriyirum sonra uyutuyorum alışkanlık oldu galiba