Seymaemre-asya34 Mesela iftara davet ediliyor gidiliyor ya karsi tarafi tekrar davet etmek çağırmak gerekir mi.?bekler mi karşı taraf
starwomen Seymaemre-asya34 Bu kişiyle ilgili bir durum kimisi bekler kimisi beklemez ama nezaketen davet etmek icap eder diye düşünüyorum.
Duyulurum Seymaemre-asya34 şahsen ben çağırdığımda çağırılmak da isterim. Ama annem dışında bana gelip beni de davet eden kimse yok 😄 sadece geliyorlar…
Seymaemre-asya34 starwomen bizde de öle anneme sordum ayıp olur dedi kayinvalidem ile yemeğe davete gittik bende cagiirm ayıp,olur o bizi davet etti dedim bosver dio
Seymaemre-asya34 starwomen bebeğimde var eşim evdeyken cagrcam mecbur da kayinvaldem bilmyrmu neden öle düşündü bosver dedi bebeğimin olduğunu da biliyorum kendi cagrmicak belli
Eymenikonunannesi14 Davet edilince mecbur bende çagiriyorum karsilik beklesin beklemesin ayip olur gibime geliyor benim. Kucuk bebegim olmasina ragmen basit seylerde olsa yapip bir sekilde agirliyorum
Seymaemre-asya34 Eymenikonunannesi14 bu yüzden gtmek bile istmyrm eşime syluyrm davet ediyorlar ama bizimde etmemiZ gerekiyor diye yok dio zor olyr bebekle hzrlamak gitmeyelim bak cagramam o kadar kişiyi diye ama anlamyr
starwomen Seymaemre-asya34 Dediğiniz gibi eşiniz evdeyken çağırın misafirlerinizi öncesinde planlamanızı yaparsınız zaten, ona göre o günü kurtarırsınız
Seymaemre-asya34 starwomen kayınvalideme ,davete gttik bizde onları cagrmaliyiz nasıl söylemem lazım.
Seymaemre-asya34 starwomen kayınvalidem de geldiği için onu da cagramam gerkyr çünkü gttigim yerler onun da yaşıtı var mesela bugün arkadaşım cagrdi kayinvaldemle tanissinlar diye anneler. mecbur cagrinca hepsini cagrmam gerekiyor kalabalik hazrlayamyrm
Eminos Seymaemre-asya34 niye kendine dert ediyorsun beraber mi oturuyorsunuz kayinvalidenle birak o buyuk o dusunsun ilk evliyken cagirmadim ama sonra hersene cagiririm esimin tarafinı bazen ben cagirinca akrabalrini kayinvalidem cagirmiyor ama ben genel olarak iftar ettirmeyi cok seviyorum
Seymaemre-asya34 Yan komşum cagrdi kayınvaliden de gelecek sizide beklyrm akşama dedi tm dedik gttik smdi mecbur hepsini cagrmam gerekeck boşver dedi işte kayinvalidem buna
Deletedmom_75 Seymaemre-asya34 O zaman bir bahane söyleyip kırmadan reddedin, gerçekten sonra insan gidince çağırma ihtiyacı duyuyor
Seymaemre-asya34 Deletedmom_75 eşime sylurm ramazandan sonra cagrablrm arkadasimizi ama arkadaşımın kayinvaledsi bu sefer laf eder biz cagrdik onlar davet etmedi derler mi
Seymaemre-asya34 Eminos ederim sikinti yok ama edemyrm hazrlayamiyorim kalabalığa bebekle zor oluyr ayrı yasyrz
Seymaemre-asya34 Eminos cagiranlar beraber cagriyor bizi kv le o yüzden dert edyrm yasitlarimda değil mecbur hep beraber cagrimam gerekiyor
Deletedmom_75 Seymaemre-asya34 Boşverin kim ne derse desin sonra çağırın bende ev sahiplerimi cagiricaktim çağıramiyorum planlar uymuyor o yuzden sizin gibi düşündüm.
hhacerozer Seymaemre-asya34 ee bunu en iyi siz bilirsiniz siz tanıyosunuz çünkü laf ederler mi etmezler mi Ama davete icabet çağırmak gerekir ben birine gittiysen suçlu hisseder çağırırım yada biri bana geldiyse beklerim yani çağırmasını