T-V-D Bebeğim 6 aylık ve biraz zayıf bir bebek. Mamayı normal bir şekilde biberonla içmiyor. O yüzden muhallebi tarzı şeylerin içine katıp vereceğim. Kilo aldıran ama gaz yapmayan bir mama istiyorum ama hangisini alsam bilemiyorum. Öneriniz nedir??
9mart T-V-D Aptamil çok güzel kilo yapıyo 15 günde 1.200 kilo almış bebeğim sütümde çok az 30 ml anca mama toparladı ilk 15 gün sürekli kilo verdi şu An çok iyiyiz şükürler olsun
T-V-D pinarkocak07 Birkaç ay önce sma comfort almıştım ama içmemisti. Birşeylerin içine karıştırınca icer belki. Peki hizlı kilo aldırıyor mu acaba?
T-V-D 9mart Öyle mi çok iyi kilo almış. Mamayi ilk kullandığınız 15 günde değil dimi ondan önce kilo vermisti? Gaz yaptı mı acaba? Genel olarak gazlı bir bebek çünkü benimki
Elifes Aptamil de şeker çok ama sıralama olarak 4. Sırada sma kabızlık yapar bence evolvia ya da hipp kullanabilirsiniz
Cansuselck61 Sma optipro kullanıyorum ama siz bebeğinize uygun olanı bulacaksınız aptamil bize kabızlık yaptı sma çok iyi geldi denemeniz gerek
T-V-D Cansuselck61 Evet gerçektenher mama her bebekte aynı etkiyi yapmıyor sanırım. Ben aslında hipp ve sma almıştım ama içmediği için çöpe gitti deneyemedim yani gaz vs durumunu
9mart T-V-D aynen 15 günde aldı bu kiloyu evet gaz yapıyo bütün mamalar gaz yapıyo gaz yapmayan mama yok bebekle alakalı bi durum bu bizde de yaptı benim kız gazı çıkarıyor o yüzden zorlanmıyoruz biz 1 aylık bebeğim
T-V-D 9mart Bizimki hala biraz sıkıntılı gaz çıkarma konusunda ama bir şekilde halledeceğiz .Bugün aptamil aldım. İnşallah sizinki gibi kilo alır bizimki de. Gerçi ilerleyen aylarda kilo alımı yavaşlıyor ama ne kadar alırsa artik
pinarkocak07 Sma bize 1 kiloya yakın aldırmıştı dediğiniz gibi sonraki aylarda kilo alımı duruyor. Comfort olanı gazlı bebekler için zaten
bebek2anne1 hepyerdeyizz hipp kabız yaptı bizi sütüm tamamen kesildi 1 ay 5 günlüğüz Aptamil almıştı eşim oda doyurmuyordu gibime geldi Bebelac aldık kustu suan Bebelac gold kullanıyoruz kilo alımı düşük doktorlar sürekli bunu söylüyor ve canım çok sıkılıyor bu duruma kızıma kilo aldırmak istiyorum
hepyerdeyizz bebek2anne1 benim oğluma yarıyordu Gold olan Sma deneyebilirsin BİM’in kendi markası bebevita var onunda faydası olabilir . Aptamil çok gaz yapiyo kilosu kaç şuan
bebek2anne1 hepyerdeyizz 3200 doğdu önce kilo verdi sonra 1 aylık aşısına gittiğimizde elbiselerle 4400 çıktı ama hemşire 4300 diyelim dedi kıyafet var dedi az kilo almış dedi ondan önce gittiğimiz doktorda öyle demişti ben anlamadım neye göre az diyorlar ya sadece mama içtiği için mi acaba
lisavera Sma optipro sakın kullanmayın kabızlık yapıyor ama comfort muhteşem bn c9k memnunum.bn anne sütü ek veriyorum. Kilo alımında çok iyi bn yanlışlıkla oltipronaldigim zmanda içine bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyerek yedrmistim sıkıntı çekmedim.