Seydaaa5 Nrgngr doktor gelşyor dedi gecen gğn ateş oldu mızmızlandı uyumadı doktor dişten dedi gelşyor dedi bugun elimi attım çok sertti damağı dişin etin altında olduğunu hissettim
Nrgngr Seydaaa5 bizimki 6.5 cok heyecanlıyım ama diş çıkacak diye 😂😂bekliyorum bekliyorum daha çıkmadı
Nursena0606 Seydaaa5 iki güne bir diş postu açıyorsunuz. Daha hemen çıkmaz. Patlar ve çıkması bir ayı bulur. Ama ilk on gün huzursuz olur. Normaldir
Perianasi Nursena0606 kızımın dişi patladı bundan sonrasında ateş ishal vs. Gibi birşey olur mu ? Camda çıt çıt ses çıkıyor, elimize de tırtıklı geliyor bun çıkmış demek artık demi 🙈😅
Nursena0606 Perianasi evet patlamış demek. Normalde ateş ve ishal geçer max 3 güne. Bir haftaya kendini gösterir bir aya tamamen çıkar.
Deletedmom_39 Seydaaa5 yok canım kıpkırmızı olması lazım bizim 3 gün önce çıktı 🤦🏻♀️ Dursa foto çekicemde çektirmiyor
Perianasi Nursena0606 onların hiçbiri olmadı şükür. 2 3 gündür mızmızdı gün sabah bir baktık diş var . Bende şimdi ateş ishal/kabızlık gibi birşey olacak diye tetikteyim Teşekkür ederim 🙏