Deletedmom_68 Noname21 buna çok sevindim düz beyaz ayakkabım var🙃 spor yapayım ben bu kombini en iyisi skinny jean+ceket+spor ayakkabı içine de ne bulursam artık uygun
Nurcan03 Deletedmom_68 karar sizin o zaman cekette farklı renge yönelmenizi öneririm. Şimdi rengarenk takımlar ceketler çok moda. Pek ala üstünüzdeki cropla da giyebilirsiniz.
BelaCivciv Deletedmom_68 Ben bayadır internetten alıyorum ya çocukla yapamam çünkü😂 Evet tarzlar çok değişik güzel ürün bulmak zorlaştı
Deletedmom_68 BelaCivciv ben de keyfimce deneyemedim ki😄evde eşim bakarken koştur koştur bakıp geldim etek falan baktım ama ı-ıh kilo verene kadar etek benden geçmiş😄
Ruzmil Deletedmom_68 Bayram için ben pembe bir blazer ceket aldım. Altına da beyaz tişört ve kot mom jean giyeceğim. Bahar ayları, renklenmek güzel olur. Blazer ceketler çok güzel. Ben her rengini beğeniyorum. Olabilir bence.
Deletedmom_68 Ruzmil Evet bence de ya değil mi? Siyah çok kapatacak. Şeker bayramı şöyle renkli bir şey alsam daha iyi olacak doğru
-erCansu- Deletedmom_68 cropu begenmedim bu kombini alacaksan sade giy bence bunu alıcaksan yüksel bel mom daha güzel olır