Elaaasengul 1 ay 6 günlüğüm bebeğim emerken bağırsaklarından sürekli ses geliyor ve meme de kafasını geri çekme memeyi sıkıştırma vs hareketleri yapıyor bu durum normal mi acaba? Sütüm tazzikli geliyor bu Arada bu durumu yaşayanlar var mı
seymaklss Elaaasengul alerji olanilir. Benim doktorumda bunlar var mı diye sormuştu . Kızımın sür alerjisi var mesela suan. Aynı şeyleri yaşadık
Elflnykt Süt hızlı gelince kaçınılmaz oluyor maalesef bu emerken hava yutuyor muhtemelen, emzirirken biraz yatar pozisyonda olun, bebeğin meme ucunu tam kavradığından emin olun bir de ara gaz çıkartın tekrar emzirmeye öyle devam edin
Elaaasengul Elflnykt evet hızlı geliyor zaten meme de sürekli kafayı geriye atıyor suratını ekşitiyor gazını alıyorum ama bitmiyor hiç sürekli gazlı, kavratmaya çalışıyorum emzirme danışmanlığı da aldım ama fayda etmedi
Lidyos Mide guruldaması aslında gazdan ziyade, anne sütünün hızlı sindirilmesinden, barsakları çok hızlı geçmesinden oluyor.
Fincan Sütün tazyikli geldiği durumda memeye makaslama hareketi yapın bir de öyle deneyin.. Çok beslenme kaynaklı olduğu söylendi bana da, ben de yaşıyorum aynı şeyi.
Dogacelik Elaaasengul tazyikli sutten oluyor. Emzirme pozisyonunu degistirmek ise yariyor. Koltuk alti pozisyonu yada canta tutusu emzirme diye geciyor. Denemenizi tavsiye ederim. Biz tazyikli sut sorununu oyle astik 🌸