Deletedmom133 Kızlar arkadaşım ari mama versem olur mu dedi ben ari mamanın üretiminde çalıştım temiz o konuda bana sordu ama arada bir verceğim için ari mama alsam olur mu dedi fikirlerinizi alayım
Deletedmom133 Nesli123 evet canım emziriyor arada birde versem dedi ari mama olunca bende bir sorayim dedim diğer mamalar neyse de bunda şüphede kaldım tm canım sağol ileteceğim
Nesli123 Deletedmom133 arımama diğer mamalardan daha iyi ama 4 aylıkmış vermese dahaiyi bi doktora danışsınderim doktorlar 5 buçuk yada 6 aydan sonra öneriyor
ceylinnn [bilinmeyen] Çok şekerli pirinç unu doktorlar önermiyor. Çalışıyorsanız biliyorsunuzdur. bebek beslenmesi olduğuna dair onayları bie yokç Üzerine şu aydan itibaren falan yazamıyorlar. tavsiye etmem ben.
mervealtinbas Şeker ve pirinç unu ihtiva eden bir ürünü ne doktorlar öneriyor ne anneler bebeklerine yediriyor.Mama katogorisinde bile değil.Tavsiye edilemez bu ürün..
hanifedog [bilinmeyen] üretiminin temizliğini bilmem de içeriği temiz değil maalesef şeker nişasta deposu bir besleyiciliği yok. doktorumuz ilk 2 yıl içinde ilave şeker olan hiçbir şey vermemen lazım demişti
ozlemsenel [bilinmeyen] Arı mama şekerli ve besin değeri çook düşük olan bir mama. Bebek beslenmesinde daha kaliteli şeyler kullanmak lazım bence, daha zengin kaşık mamaları var