Portologg Baklavanida bende onu söyleyecektim bizde gaita testi vericez kaynim doktor kaka yaptı aradim suan yoğunum gelip alamam dedi bende ben getireyim dedim sen gelene kadar 30 dk geçer 30 dk geçerse doğru sonuç vermez dedi
Baklavanida Portologg Ama eşim askeri personel işte sğrek evde dedğil evde olsa bile arabamz yok araba bul işten izin al diyene kadar zaman geçiyor. bezini değişmeden götürsek altı pis şekilde yinede ölürmü hücreler
Portologg Baklavanida evet canım yarım saat sonra istedigin sonucu vermiyor Allah yardımcın olsun saglik ocagi yok mu yakinda sor onlara ver belki onlar yaparlar tahlilini
Baklavanida Portologg sağlık ocağı var da pek elverişli değil. Kaka tahlili versem bile akşam laboratuvara gidiyo test
Baklavanida Portologg ateş kusma karın ağrısı sancılanma hiç bir şey yok çok şükür bugun yapmadı kaka bilmiyorum üşütmüş olma ihtimali geliyor aklıma ama daha 3 aylık bağışıklığı düşük üşütmüş olsa ateş kusma yapar kaldıramaz ki sizce ?
Portologg Baklavanida askim bence sadece midesini usutmustur bizde de oluyor ya bazen ben kusma ve kotu kojulu ishal ise rota olabilir diyecektim ama yokmus masallah Allah sifa versin inşallah
Baklavanida Portologg Amin canım çok teşekkür ederiz rabbim bütün bebeklere şifa versin korusun inşallah ❤️❤️🧿