Sibell Merhaba hanımlar 1 aylık oğlum var 1.5 ya da 2 ay sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mıdır? Yaptırıp memnun kalan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim 😇
melissrn Sibell bezmialem üniv hastanesinde de ali çay diye hem çocuk üroloğu hem çocuk cerrahı çok tatlı bir doktor var internetten araştırabilirsiniz😁 7/24 ulaşabiliyorsunuz kendisine telefonunu falan veriyor biz çok memnun kaldık🙏🏻
Eliifbasar Sibell Turkiye hastanesi doktor cem sultan kara fiyat 1600 tl civari ama işinde en iyisi diyebilirim. 12 gunlukken yaptırmıştık ve hiç ağlamamıştı oğlum cok şükür tavsiye ederim.
Zeliha Özel atakoy hastanesi dr.cengizhan dursun pisman olmuycaksiniz 👍 bizim 10 yıllık falan aile doktorumuz kardesimi goturuyoduk simdi oglumu götürüyorum
Zeliha Nazyavuzalp valla bende sunent yaptamayi düşünüyorm fiyatini bilmiyorm ama.normal.muayenesi 75tl
Tuba8406 Zeliha sünnet yaptırıp ona gore yorum yapmadınız mı doktorla ilgili? Ben de avrupa yakasında sünnet için doktor bakıyorum okudum yorumunuzu da sünnet konusunda nasıl doktor?
Wrw melissrn merhaba fiyatı ne kadardı sünnetin acabA bide kaç aylıkken yaptırdınız benim oğlum 3aylık bizde düşünüyoruz oyuzden doktor arastırıyorum bişi olur diye çok korkuyorum ya 😥
melissrn Wrw 6 aykıken Wrw 6 aykıkken yaptırdık çok kolay iyileşti sizinki daha küçük daha bile kolay iyileşir🤗muayene vs toplam 1000 tl ye geldi..ali çay doktorun ismi araştırın internetten çok iyi bir doktor🤗
Wrw melissrn ayy inş öyle olur bizde bi atlatsak hayırlısıyla salı günü medical parkta ürologda randevumuz var begenmezsem bide sizin doktotunuzdan randevu alıcam cok tessekkür ederim cevap için 🙏
Esra93 NaimeYilmaz Alparslan bey demiştiniz memnun kaldınız mı hastaneden ben orada yaptıran tek sizi gördüm eğer sizden olumlu şeyler duyarsam oraya gideceğim, doğumda derya hanıma gittiğim gibi 😀😍