YSR1810 Setenay10 devlet Genel anestezi yapıyor ben acil bir durum olmadıkça o kadar küçük bir bebeğe genel anestezi karşıyım. Yarım saat sürdü.
1tazeannecik Daha bugün oğlumu eftal bey sünnet etti 15 dk sürdü gerçekten ve usakta herkes ona yaptırıyor kendisi de çok beyefendi biri nasıl olur bilmiyorum ama bakalım
gul_me_0 Setenay10 merhaba yaptıramadım daha bu aralar düşünüyorum devlette sıra bulamadım nasıl yapılıyor öğrenmek istedim özelede gidemedim daha
Setenay10 gul_me_0 devlet hemen sıra veriyor biz pazartesi yaptracagz belki de acil diye mu ki bizde idrar yolu enfeksiyonu opdu
gul_me_0 Setenay10 hangi bölüme gittiniz sünnet olunca detaylı anlatırmısınız rica etsem 🙏🏻 Devlette yaptıran tanıdığım yok narkozlamı oluyor uyuşturuyorlarmı sadece orayı merak ediyorum
Setenay10 gul_me_0 köpük bardak getir dedi sabah 8.30 burda ol dedi öğlen ,2 gibi gidersin dedi bı odada yspiyormus
1tazeannecik gul_me_0 ben devlette yaptırmak istememiştim komple uyutup yapıyorlar demişlerdi o yüzden bebek bu sonuçta uyanamayadabilir çok fazla narkoz almasını istememiştim bölgesel uyusturdu 10 dkda bitti süreç de çok kolay gelişti 1 haftaya iyileşti