Sadeturkkahvesi Kızlar ben çocuk odası alıcam ama çilek ve almila arasında kaldım. Çilekte montes almilada monte olan takım Almiladan alanlar kaliteli mi uzun süre gidermi ilgilelilermi bana yazar mısınız bide alırken bi indirimleri oluyo mu
Rokforcuk Sadeturkkahvesi mobilyaların malzeme kalitesi önemli çilek mobilya hep yonga levha aynı şekilde almila da öyleydi ben dolaplara bakarken hep böyleydi. dolap dediğin mdf olmalı ki kaliteli olsun.
Mlk026 Sadeturkkahvesi bizde dolabımızı almiladan aldık çok memnun kaldım ürünün arkasında duruyor tasarım olarak çilekten çok daha iyi
Sadeturkkahvesi minikcivcivim- ayy okadar beğendim ki çilekten sırf kaliteli diye alcaktım almiladaki model tam istediğim model ve 5 kapaklı
Ohasturk Sadeturkkahvesi bizde gayet memnunuz bi sıkıntı çıktığında da gayet ilgililer hemen geliyorlar
Ohasturk Sadeturkkahvesi bizimki bunun aynısı :) sadece üzerindeki çadırı yok.diğerinin korkuluğundaki sivri yerlere biyerini vurabilir diye ben tercih etmezdim ama karar sizin :)
Merveio14 Sadeturkkahvesi Bugün bu modeli ve 4 kapaklı gardırop aldım çok güzel ve kaliteli çok araştırdım buradanda yorumlar vardı içime sindi doğrusu. Mağazasına gidip baktınız mı yakından
afraybars1 Sadeturkkahvesi bunu herşeyiyle beraber aldık 5 seneyi geçti hala ilk günkü gibi aşırı memnunum ve aşırı kaliteli sonsuz tavsiye 🫶 ha bide asla toz tutmuyo
minikcivcivim- Sadeturkkahvesi bizimkide cadirli olanın beşik hali alan biraz küçük oldugundan beşik tercih ettik ☺️ benim bebeğim fazla yaramaz uykusunda bile duramiyor o yüzden düşme ihtimali benim bebeğim için biraz fazla beşik bizim için daha iyi oldu ama gönlüm hep bunlarda 😄