Symnur333 Kızlar bu mamayı kullanan var mı tadı kılo alımı nasıl? Ve kuşlanıyorsanız neden yani doktor tavsiyesi mi? Alerji mi?
17062019 Symnur333 bana doktor oglumun cok aglamasi ve kusmasi yuzunden bu mamayi tavsiye etti.sma kullaniyorduk Onu biraktik buna basladik.ayrica kilo icin de verdi bu mamayi oglum ayina gore cok kucuk kalmis sutum ve verdigim mama yetmedigi icin verdi.
asudeyaman1 Symnur333 Bu mama ile ilgili doktorumuzdan etraflıca bilgi aldım çünkü çevremde kullanan iki arkadaşım vardı merak ettim.Aptamilin yeni mamasıymış.Öncelikle bağışıklığa çok iyi geldiğini anlattı.sezeryanla doğan bebeklerin allerji riskini önlemek için veriliyormuş..
Symnur333 calyae kızımın kakasında kan gördüm doktora görürdüm çatlak gördü ama süt alerjisi olabilir dedi. Similac alerji manası verdi içmedi kızım ben aptamil kullanıyordum bana bundan sonra aptamil prosyneo kullanmamı gerektiğini söyledi neyse aldım bir tuhaf kokuyor ve tadı acımsı gibi geldi bana.. bu arada kılo problemimiz yok kafam çok karışık canım ya
calyae Symnur333 benim kizimda allerjik ama ben sut urunlerini tam anlamiyla kesmedim vucudu unutmasin diye cok sukur allerji de olmadi simdiye kadar evet mama biraz kotu kokuyor ama bizim doktorumuz vanilya sekeri ile tatlandir demisti
Melek030 17062019 merhaba post eski kalmis ama. Benim bebeğimde aynı anlattığınız gibi peki bu mamayi kullandıktan sonra kilo alımı ağlaması düzeldimi cvp verirseniz sevinirim
17062019 Symnur333 yeni basladik bakalim bu ay belli olcak Allahin izniyle.sma mamaya gore pek severek icmiyor ama insallah alisir
Keremduyguegemen Normal aptamil ile arasındaki fark nedir ? Bn yeni çıkan mavi aptamil kullanıyorum ?
17062019 Keremduyguegemen normal aptamil normal gelisimli bebekler icin.bu aptamil prosyneo ise sut allerjisi olan ve gelisimi kilo alimi az olan bebekler icin
ceylinnn [bilinmeyen] Bu mamayı yeğenime doktor önerdi yeni doğdu. Aptamilin yeni maması bağışıklığa çok iyi geliyor, özellikle sezeryanla doğan bebeklere alerji riski olmasın diye veriliyor. İçerisinde çok iyi şeyler varmış. Çok güzel bir mama.
ceylinnn [bilinmeyen] Süt alerjisi için değil bu mama normal her bebek kullanabilir. Süt alerjisine pregomin as veriyorlar.
aysenur06 bağışıklık, kilo alması , gaz sıkıntısı ve alerji içinde kullanılan bir özel mama diye biliyorum sitesinde yazıyor bilginiz olsun