Cscs hafif dik pozisyonda emzirmeye çalışabilirsiniz, emneye çalıştığı her dk refleksi hareketlensin diye gıdığını yanağını uyarabilirsiniz. Memenizin ucunu 2 parmağınızla tutup bebeğiniz ağzını açtığında üst damağına hafif kaktırır şekilde değdirin o zaman memeyi kapıp emmeye başlayacaktır. 1 2 denemeyle olmuyor bunu sık sık denemek lazım. Ben oğlumu öyle alıştırdım 5 gün boyunca ağzını kapatmazdı asla memede emmedi sarılık oldu vs.
Bide biraz sabredin memeyi vermekten vazgeçmeyin ama stres yapmayın takviye yapın zamanın geçmesini bekleyin. Ağzını kapatmayan emmeyen ağzı küçük meme uçsuz bir anne olarak söylüyorum 40 gün boyunca 1 damla anca yutmuştur emerek o dönem çok zordu büyüdükçe ve alıştıkça bırakmıyor. Hep 5 dk emerdi çok nadir bilirim 10 dk emsin çok az emen bir çocuktu. 7. Aydan 15. Aya kadar da meme dışında uyumadı oğlum. Bir dönem aşırı meme bağımlısı oldu 19 aylık şu an halen azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum o günlerden bugünlere geldik. Allah kolaylık versin biraz sabırla düzelecek merak etmeyin stres yok bol su meyve uyku ile süt arttırın. Sağım yapıp şırınga ile verin sütün tadını alsın memenizide her vermenizde az ucunu sıkıp sütü taşırın ağzına öyle verin tadını alsın