Nrsndvdvlkn Hanimlar merhaba. Oğlumu bugün kalça ultrasonu için doktora götürdüm. Açılarında hafif sıkıntı var dedi doktor. 1 ay çift bez kullan geçmezse ortopediye yonlendirecegim dedi. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
yagmuraltintas Nrsndvdvlkn nasıl stres yapmıştım ben bunu kendime ah bir bilsen 😍 ama geçiyor endişelenme hafifmis birde bizim 60 olması gereken değer 59 çıkmıştı geçmezse bandaj demişlerdi 1 ay boyunca ömrümden ömür gitti ama geçti artık düzeldigini duyunca nasıl sıktıysam kendimi gözümden yaş döküldü çünkü tam emekleme zamanı bandajda olacak diye üzüldüm çok kendimi tedavisi olmayan bir durum değil sıkma bu kadar kendini diğer anneler ne yapsin diye avutmaya çalışırken hakim olamadım hiç içimdeki sese geçiyor ama geçip gidiyor endişe etmeyin bacaklarını ayrık tutun kucağınıza alırken ve asla yere bastırmayin çok dikkatli olun bu dönemde sizin bebeğinizinkide geçecektir inşallah 🥰
AlparslanS Nrsndvdvlkn evet bu durum oğlumda da oldu. Çift bez kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi tekrar usg cekildi ve düzelmişti 10 gün içinde.Nasıl üzülüyordum şükürler olsun geçti. İnsallah sizinde düzelir.
Cetvel-349 Bizde de aynı durum oldu. Sol bacağımızın çatısında sıkıntı vardı. Doktorumuz çift bez önerdi. Yaklaşık 2 ay çift bez kullandık çok şükür iyileşti.
Cetvel-349 Çift bezi kullanmayı ihmal etmeyin düzelir Allah’ın izniyle. Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻🥰
Nrsndvdvlkn Cetvel-349 doktor dediği gibi hemen başladım çift beze. Amin amin inşallah inşallah 🤲Çok teşekkür ederim 🌺
Nrsndvdvlkn yagmuraltintas konu evlat olunca stres yapmamak elde değil çok şükür ki geçmiş sizin 🙏 bizim de 58 miş. Bakalım inşallah bizim de geçer 🙏
yagmuraltintas Nrsndvdvlkn bana doktorum çift bezin çok gereksiz yöntem olduğunu söyledi farklı doktor çift bez önerdi lütfen çift bez kullanın doktorlar bile kendi aralarında anlasamiyorlar sizin değer de çok az sınırda yani kaç aylık bebisiniz 😇
Nrsndvdvlkn yagmuraltintas 2 yagmuraltintas evet çok haklısıniz kendi aralarında çok çelişkiye düşüyorlar . O yüzden bizde ikinci bir doktora götürdük ikisi de çift bez dedi. Önerdiklerinden beridir kullanıyoruz. Oğlum iki aylık .
Nrsndvdvlkn Busra005 aynı şey mi bilmiyorum ama doktor değerleriniz 58 ve 62 dedi. Biz 60 ve üstü olmasini bekleriz dedi.
sahranur Benim kızımda 1 ay önce 59 çıktı 1 ay sonra kontrole gel dediler gittik 53 çıktı ortopediye yönlendirdiler başka hastanede gittik 56 çıktı frejka yastığı kullanmaya başladık 1 hafta olacak bakalım bidahaki kontrole iyileşiriz inşallah
Nrsndvdvlkn sahranur çift bez kullandınız mı ? Gerileme neye göre oluyormuş ? Rabbim tez zamanda bizim yavrularimiza ve aynı durumda olan tüm yavrulara şifa versin inşallah 🙏
Busra005 Nrsndvdvlkn alfa değerinin 60 ve üzeri olması lazım evet beta değerleri 55 den küçük olması gerekirmiş öyle biliyordum da sizede doktor böyle bişey söyledimi acaba diye sordum canım
sahranur Nrsndvdvlkn kullandık ilk kontrolden sonra ama işe yaramadı. Gerileme olmadı bence ilk ölçen yanlış ölçtü