Bir-prens-annesiii Kızlar bebeğim 28 günlük ve henüz birkaç aylıkken sünnetini yaptırmak istiyorum devlet hastanelerinde yapıyorlar mı aranızda erkenden sünnet yaptıran anneler var mı
hayalperest__ Bir-prens-annesiii 2 aylıkken sünnetçi eve gelip yapmıştı rahat geçti hastaneyi bilmiyorum
Olimbonii Bir-prens-annesiii her hastanede yaş sınırı degisir devlet icin diyorum bizim buradaki devlet hastanesi 6.ayindan sonra yapiyor
Bebegimm1 Bir-prens-annesiii özel hastanede içeri alan yerde 2 aylıkken yaptırmıştm çok rahat geçmişti sizde ertelemeyin devlet yapmıyor galiba erken sünnet sağlık problemesi yoksa Bence özel hastane ve doktorları araştırıp yaptırın derim
Beyefendiyanak Bir-prens-annesiii bende kadın doğum hastanesi çocuk cerrahisinde yaptırdım yaş sınırı yoktu oğlum 5 ay 25 günlüktü 1 hafta oldu yaptıralı ilk gün ağrısı vardı onun dışında şimdi çok şükür iyileşti
Ecrin_ Bir-prens-annesiii benim oğlum 2 buçuk aylık bende gün aldım sünnet yaptıracam daha erken ileşiyor büyüyünce daha zor oluyor
nazli-teacher33 Bir-prens-annesiii 8 aylık bebeğim doğumda yaptırdık 3500 TL ama hastaneden hastaneye değişiyor . 750 TL yaptıran klinikler de var
Bir-prens-annesiii Bir de ne kadar sürede iyileşti çevremden duyduğum kadarıyla aylıkken yaptırıldığında daha hızlı iyileşiyormuş doğru mu
Arenimo Bir-prens-annesiii Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi edersiniz, o kadar da çabuk iyileşir. Geçmiş olsun şimdiden 🌸
Bir-prens-annesiii hayalperest__ hadiya şimdi fiyatlar uçmuş 5 bin 10 bin falanmış arkadaşım da bebeğini yaptıracak fiyat araştırması yapmış
Bir-prens-annesiii Olimbonii hmm benim 1 aydır hiç aklıma gelmedi sormak ama kontrole gittiğimde sorucam
Bir-prens-annesiii Bebegimm1 bu ayın 27 sinde kalça ultrasonu var doğum yaptığım hastaneye sorucam eğer yapmıyorlarsa özel de yaptırıcam bende ertelemek istemiyorum
Olimbonii Bir-prens-annesiii Sorun genelde 6.aydan sonra yapıyolar ama bazi devlet hastaneleri 1 yaşını bekliyor
paputmoms Beyefendiyanak yaa benim de oğlum 6 aylık şu an bayramdan sonra yaptırmak istiyorum ama şimdi yerde sürünüyor diye de korkuyorum dönüyor emeklemeye çalışıyor acır mı diye tereddütlerim var o açıdan Bi sorun oldu mu sizde çok merak ediyorum bunu nasıl geçti
mugee91 Bir-prens-annesiii Ankara’da yaptırdım ben oğlum 3 aylıktı yaptırdığımda 1 hafta içinde iyileşti özel doktor muayenesinde yaptırdık 1000 tl ye 5 ay önce
EsraUmut Bir-prens-annesiii evet memnun kaldım doktorun numarası da vardı sünnet sonrası ara ara mesaj atıyordum sorulamı yanıtlıyordu. Ümraniye’de Ümran tıp merkezinde yaptırmıştım Doktor ismi de Mehmet Gökçe Bütün ayrıntılarıyla yazdım araştırmak isterseniz diye :)
Bir-prens-annesiii hayalperest__ evet bende çok şaşırdım Ümraniye de bir yer bulmuş biz Avrupa yakasında oturuyoruz arkadaşımda öyle bir tanıdığı vasıtasıyla öğrenmiş 1000 tl ymiş eğer arkadaşım memnun kalırsa bende oraya yaptırırım olmadı