Glsmarjn Ozge_5555 ay herkes oyle diyor iyiki almadan sizlere sormusum vazgevtim sanrim travelden 🤭☺️
Glsmarjn nazlinakrcr hemen bakicam bu dediginiz marka modele iyiki sormuşum travel sevdamdan vazgecicem sanirim 😁
Glsmarjn Temmuz1 ay 5 kilo muuuu hemen bakicaammm saka gbi travelden vazgeciyorum sanırım tesekkurler
Temmuz1 Glsmarjn evet çok rahat bir araba.ben chicco goddy plus ile wee arasında çok kalmıştım sonunda wee aldım.fiyati goddy plusa göre daha uygun ama özellikleri hemen hemen aynı ve daha hafif olduğu için tavsiye ederim ☺️
Glsmarjn SCerenY okadar guzel anlamışsınız ki iste tam olarak ogrenmek istediklerim bunlardi ☺️🙏 cok tesekkur ederim soylediklerinizden yola cikarak karar verdim galiba alacgim arabayi ayrica dediginiz modellere de bakicam
Stresbabacimstress Glsmarjn ikinci el düşünürsen 3500e ben satıyorum sadece hastaneye ve 2-3 kere avm gittik pusetini kullandık sadece diğer aparatını küçük diye kullanmadık markası Quero Sline gri renk.
edsn1 Glsmarjn ben de travel almıştım ama tam bir yük ne bagaja sığıyor ne eve anneye eziyet tek kelimeyle satıp kabin tipi aldım çok memnunuz Kraft A9 veya Pierre Cardin yehoo öneririm
Glsmarjn edsn1 okadar cok istiyordumki travel bu yorumlardan sonra vazgectim🤭 dediginiz modelleride inceleyecegim
Pera01 Glsmarjn canım bende çok araştırdım travel kullanıyordum sattım kabin tipi aldım fazla para vermeyede gerek yok bence civilden 4baby kabin tipi aldım şuan için memnunum
Glsmarjn Pera01 herkes boyle dedigine gore vardir bi bildiğiniz diyorum ve tralvelden vazgeciyorum ☺️ bakicam civile