Kızlar 12 günlük olduk. Sizin emzirme süreciniz nasıl? İnstagramda gördüm 0-3 ay en fazla 1-1:15 dk uykusuz durabilirmiş. Buna uyayım diye uyandırıyorum az ayıkıp kendine gelince 15 dk bi meme veriyorum, biraz uyukluyor 5 dk felan uyuyor geri uyanıyor biraz bacak masajı yapıyorum, sonra tekrar diğer meme verip 15 dkda onu emiyor, az daha oyalıyorum konuşuyorum yanına yatıyorum sanki anlıyor gibi dinliyor bide beni 😂 neyse 10 dk da böyle oyalanıyoruz, biraz uyuklasın diye tekrar meme veriyorum öyle karın doyuracak gibi emmiyor tabi oyun yapıyor, uyuklayınca alıyorum 5-10 dk pat pat gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor geri yatağına yatıyorum hemen uyanıyor, yarım kundak yapıyorum bazen kabul ediyor bazen etmiyor geri ellerini açınca uyuyor, bazen yine uyumuyor 😂 1 saati geçiyor uyuması bazen 2 saate yakın oluyor, altınıda temizliyorum karnı tok altı pek ama dalıvermiyor, ikimizde aynı odada yatıyoruz ama yanımda yatırmıyorum, sizin rutin nasıl. Birde oyuncaklı ana kucağı alsam acaba işime yarar mı? Yada uyanıkken nasıl avutayım başka, masaj yapsam vücuduna dokundurmasını pek sevmiyor bide üşüyecek diye korkuyorum evimiz sıcak ama yinede korkuyorum üşütür diye 😔