Prensesss_annesiii Kızlar ehliyet almak için cok heveslendim direksiyon da 4 hakkimdada. Kaldım sınavı gecemedim hep o paralel park yüzüne giden 7 binime uzulsem emeklerime mi çözemedim dosya açtırma Nasıl oluyor actirmalimiyim tekrar yazılı sınava mi girmem lazım ):
goldumsu Prensesss_annesiii kuzu ben çok küçükken yazıldım bi 6 sene önce yandı dosyam. Malesef tekrar kursa ücret ödeyip sıfırdan başlamanız lazım. Geçen sorduğumda böyle söylendi
aylinpala Prensesss_annesiii dosya yandığında yazılıya da yeniden girmeniz gerekiyor yani sil baştan başlamanız gerek
Deletedmom_48 Prensesss_annesiii 4kere kalmanızda normal değil ama bence önce biraz trafiğin olmadığı yerlerde eşiniz parkı vs öğretsin alışırsınız hem ondan sonra tekrar yazılın boşa gitmesin emeğinizde paranızda
Prensesss_annesiii goldumsu zaten hiç hevesim kalmadı ama kullanan bayanları görünce çok imreniyorum ben yapamadım diyorum canim skliyor. Kalmak çok zoruma gitti ne kader agladimm
goldumsu Prensesss_annesiii benim hala zoruma gidiyor malesef hala ehliyetm yok çevremde herkes çatır çatır kullanıyor 🥹
Bety Başlamışken bırakma derim yine para yatıracaksın galiba . Benim 6 sene oldu unuttum detayları kursuna sor en iyisi
ymn2019 Prensesss_annesiii eger derslerde yapip sınavda yapamyrsanz eliniz ayagnz titriyorsa heycandan sınavda br kac gun önce br sakinleştirici ilac isteyn doktordan ben öyle yaptım ilk grmemde bacagm cok titredi stop ettm ikincide sakinleştirici ile geçtim. Normalde yapiyrm cnku uygulamali sinav olmasi stresi farkli