eymeninannesi11_ Fdme son Mayıs mıs o da Haziran da yatacak öyle dedi bi tane bayan takip ediyorum orda söyledi ırmak kömürcü sanırım devlet işinde çalışıyor bu tarz bilgiler veriyor takip ediyorum
Alya-Sena eymeninannesi11_ son para haziranin parasi temmuzda yatcak biticek gecen yazda ilk temmuzda basladiya odemelr 1 sene oyle iste
Derya-Anne ilon doğalgaz ve ekktrikte vardı ama doğalgaz bitti sanırsam ve tek seferlikti 1 defa aldık biz 800 TL ama elektrik yardımı hala alıyoruz 1300 TL’den hariç
eymeninannesi11_ Alya-Sena evet oyleydi öyle diyorlardı yeni açıklama yaptıresmî açıklamada Mayıs parası son o da Haziran da yatacak araştırın
Civciv123 Alya-Sena 1 yıllık mı alınıyor bu para ben daha yeni başvuru yaptım ve daha yeni kabul oldu ilk parayı alacağım bu ay benimde temmuz da son mu yoksa 1 sene boyunca devam mı edecek
Deletedmom_78 Alya-Sena bir sey sorabilir miyimz? Temmuz ayında yatacak mi yani para? Ben gecen aylarda sormustum temmuzda son demisti yatacak demisti bugun aradim annem basimin etini yedigi icin😂haziranda son bir ay geriden geldigi icin dedi o an aklima gelmedi aralikta iki kez yatti ya aslinda duzene girmis olmadi mi ?
Alya-Sena Deletedmom_78 iste haziranda son ya hazirann parasi temmuzda yatiyor gectgmz yazda temmuzda ilk paralar alindiya esitlenmis oluyor oyle 1 sene
Zumrakarakiz Civciv123 ya ben 5 defa başvurdum her seferinde evde sigortalı var diye reddediyor ev yok araba yok eşim sigortalı çalışıyor diye iptal ediyorlar çok saçma geliyor
manikeneko666 Zumrakarakiz sigorta ile alakası yok, sigortalı olanda alabiliyor böyle bir şart yok ,gelir asgari ücretten fazla ise ondan olabilir memur ise ondan olabilir şartlar var aile sosyal yardım Bakanlığı’nın sayfasından bakınız