Gari_de_Gari 2prenss_annesieliff_ kuru fasulye koydum ocağa biraz önce,yahni yapıcam (inek yahnisi😂benden yahni olmaz😂😂geldi bi an aklıma)pilav,cacık yada salata,bir de tatlı supangle yaptım🙊
EvaBahar Tarhana çorbası,Fırın poşetiyle bütün tavuk, bulgur pilavı, salata. Dün de makarna,köfte,karnabahar-havuç-patates haşlaması yapmıştım. annem ve babam bende de.. her güne güzel ve doyurucu bi menü çıkarıyorum bir haftalık yazabilirim 😂😂😂
tuuuucee 2prenss_annesieliff_ sütlü mantar çorbası, patates püresi ve üzerine kıyma yaptım.. nette püre yatağında kıyma olarak geçiyor internet sağolsun sabahtan araştırmaya başlıyorum😂🙈yalnız varya çok iyi liste yapanlar var önlerinde saygıyla eğiliyorum büyüksünüz helal👏👏👏
Gari_de_Gari 2prenss_annesieliff_ bu kadar yemek ismi içimden sende bulmuşsundır herhal de bir şey ne yapmayı düşündün sen 🤔
2prenss_annesieliff_ Gari_de_Gari türlü yapicam yanina pilav salata 😂 sabahtan brri bu aklimdaydi da acaba degistirsemmi diyr dusunuyordum😄
Alazcns 2prenss_annesieliff_ Bebek yokken de yemek derdine düşmezdim. Bebek varken de bugün ne yapacağım demedim sadece oğluma yapıyorum biz dışarıdan yiyiyoruz.
FHKK 2prenss_annesieliff_ dünden arpa şehriye çorbam var Bugün de karnıyarık yaptım pilav bide cacık yapicam.