LeyliNil siz yinede doktorunuzla gorusun yarin ama kizimin doktoru mumkun oldugunca ilacsiz ilerlemeye calisiyor. Ve yanlis degilsem calpol 6 ay oncesinde verilmiyor. Kendi doktorumuz ates icin fitil kullandiriyor hala. Suruptan bahsetmedi simdiye kadar. 5 ay 11 gunluk oldu.
Karanfilede burdan cevap vereyim. Bende cok dis donemini arastirdim. En etkili yontem karanfil ve zeytinyagi. Havanda un haline gelene kadar karanfili eziyorsunuz sonrw uzerini gececek kadar zeytin yag koyuyorsunuz. Karanfil uyusturma etkisi yapiyor. Karisimi da buzdolabinda saklayabilirsiniz. Zeytinyaginin PH degereinin yuksek olmamasina dikkat edin. Bebekler icin zeytinyaglari var. Yd bildiginiz guvendiginiz bir yer varsa oradan ilk hasat gurmr ozel zeytinyag oluyor yumusacikrltir onun tadi ondan alabilirsijiz. Bunuda doktora sordum kullanabilirsiniz benim verdiklerimin icerigide
Tamamen dogal karanfil hepsinde var zaten dedi. Doktorun onerdikleride sunlar : Dentigel dis jeli veya tetagil granul veya osanit top. Gunde 2-3 defa kullanim. Dentigeli aldim kizim yalamayi tercih etti 😀 yRin birde tetagili denicem 😀