Ikizoglusannesi06 Evrem94 o da afedersin koku yapıyor be kuzum çalışıyorum işyerinde sıkıntı oluyor bazen tuvalete bile gidecek zaman bulamıyorum
Momofleos 15-16 senedir orkid kullanıyorum belki 1-2 kere pişmiştir, hiç pişik yapmıyor. Kotex de fena değildi biraz deneyerek bulmak lazım 🙄
Babybloom Ikizoglusannesi06 adet kabı kullansan seni baya rahatlatır aslında. Ben de yeni yeni cesaret ediyorum ama bir çok memnun insan var.
Hndealnathn Senelerdir önleyemedigim cilemdi. Onca sık degisime tüm markalar pişik yapardı. Sonradan kotex natural çıktı denedim ve sukurki pişik sorunu ortadan kalkti
Sevgiguveen Ikizoglusannesi06 molpetin yeşil pamuklu olan paketi var ya omdan kullanıyorum yapmıyor pişik bana demeyim istersenim küçük paketlerden alıp .
Sess Ikizoglusannesi06 bana hiçbirisi pişik yapmaz en kötü markası bile. Tenin hassas demek ki. Tampon kullanmayı dene müthis bir rahatlık alışınca vazgeçemiyosun, alışana kadar zorlanabilirsin ama bir şans ver
Babybloom Ikizoglusannesi06 menstural kap diye arat internette. Tampon koyduğun yere medikal silikondan üretilmişbir kap koyuyorsun. Bir tam gün bile dursa sorun değil dolmaz
Mazikeen Ikizoglusannesi06 en iyisi menstural cup 4 yıldır ped kullanmıyorum ne pişik ne mantar ne koku ne sızıntı derdi regl olduğumu bile unuttuğum oluyor 😁
Annesi23 Ikizoglusannesi06 molped beyaz yeşil paket var pure serisi sanırım aşırı rahat kaşıntı ve sıfır
Arenilay- Ikizoglusannesi06 doğumdan sonra vücut şiş izmir sıcağı regl olmuşum baldırlarım birbine sürtüyor ne koyduysam pişikten kurtulamadım kv dediki bebişin bezini dene 🥲 koydum primayı evdeydim zaten hemen geçti gitti😂 şimdi tabi molped devam ama pişik olunca hemen gene kendimide bezliyorum🫠
Ikizoglusannesi06 Arenilay- ben de bezliyorum daha iyi geliyor ama işyerinde o da aşırı rahatsız ediyor çantaya sığmaz birsürü dert😅😅
Flamingom Ikizoglusannesi06 molped %0 naylon olanı var boya klor yok organik pamuklu ona bakın derim birde sık değiştirip sık duş alın şimdi pişik olduysa adet bitene kadar zor geçer. Adet bitince pamuklu çamasırda rahat eder. Hatta günlük ped pamuklu olan kullanın