Deletedmom_68 Dilaraortacc Bedenlerini yazayım 2 kısa kol şortlu tulum yazlık 3-6 ay Yelek ve patikli tulum 6-9 aGeri kalanlar 9-12 ay Ayakkabı 18,5 numara Bedenleri uygunsa hangisi için fiyat istersiniz bütçeniz nedir? @Ahmethira
Deletedmom_68 emospoyris Bedenleri üstteki yorumumda yazdım dolap hesabım var ama fiyat belirlemedim ortak bir fiyat belirleyelim almak isteyen olursa diye
Deletedmom_68 1kelebek1panda bedenleri farklı 3-6 6-9 9-12 bakabildiniz mi acaba ona? sizin bütçeniz nedir
sonbahar3 Deletedmom_68 ay ürünlerine bayıldım ya benim bebişe yazlık lazım. Bunlar da önümüzdeki kış olmaz sanırım şuan 7 aylık:(((
1kelebek1panda Deletedmom_68 bu diğer koyduklarınız da ekleyerek bi fiyat belirleyin ben çok olursa derim kendi biriktirdiğim param var oda çok değil sıfırlara yetmiyor
Deletedmom_68 sonbahar3 yok kuşum olmaz ya ama uyku tulumu ve mont var elimde ikisi de 12-18 aylık almak istediğin zaman aklında olayım yazabilirsin🥰
sonbahar3 Deletedmom_68 kız maşallah senin ürünler çok tarz çok temiz çok güzel gözüküyorlar. 😍 Beğendim beğenmesine 😄
sonbahar3 Deletedmom_68 uyku tulumu seneye olsaydı alırım. Şuan 7 aylık 75 cm 10 kilo. Adana da da tam kış olmadan giyilmiyor.