Zeykemk26 Kızlar 2. Ay aşısının cok ağır geçtiğini duydum nabıcam ben yavrumun aglayısınamı uzuleyım huysuz olacagınamı yanayım ateşinimi dusuneyım nabcam ya stres oldum🤢😢
kranKolataKodaba Zeykemk26 yok canım ya öyle çok bişi olmadı benim bebeğimde azıcık huzursuzluk okdr korkutma kendini
shdemir Zeykemk26 Canım bosuna stres yapma banada cok ates yapar huysuz olur falan bi ton şey söylediler. Benim oğlum 5 bucuk aylık simdiye kadarki asılarda rutin hayatına devam etti hiçbirşey olmadı😊 her bebekte bir olmuyor.
merveikra Zeykemk26 asidan once cay kasigi calpol verdim ates olmadi cok sukur sadece biraz huysuzdu olsun o kadarda 😊
Hasret Zeykemk26 her bebekte ateş huysuzluk iştahsızlık yapcak diye bişey yok ki canım bende korkuyodum gün boyu ateşini ölçtüm gayet normal di sadece ertesi gün biraz arttı onda da calpol verdim düşüverdi
Zeykemk26 [bilinmeyen] yaaa cok sagol canım iştahı gıdıyor falan dedıler korktum bende oyle yapayım emzıreyıö hep
Hafsaesra Zeykemk26 canim biz aşımızı olduk yavrum çok ağladı😭hemşiremiz 5 saatte bir yarim çay kaşığı calpol vermemi söyledi bide sık sık emzir ateşi çıkmasın dedi
Seqnem Zeykemk26 ben hiç araştırmadım. Gittim yaptırdım geldim. Hiç sıkıntı olmadı. Aksine uyudu dinlendi. Burda okuyorum da neler neler yazmışlar. Yaptırmadan önce okusam kim bilir nasıl gergin gidecektik aşıya. Boşverin. Kendiniz deneyimleyin.
Zeykemk26 Hafsaesra bizde olduk benımkıde cok agladı ya üfff suan uyuyor baya agladı da yoruldu artık ınsallah gecemız rahat gecer bana atesı cıkaraa ver dedı cıkmayadabılır dedi bakalım
ikos58 Zeykemk26 ben de cok korkarak gıtmıstım ama ates falan oldu evet huzursuzlandı uyumadı mızırdadı 6 saatte bır calpol verdım 3 kez ertesı gune toparladı
OzgeMustafaBulut Zeykemk26 aşıdan sonra çay kaşığıyla calpol verdim belkide vermesemde ateşi çıkmazdı ama mevlütümüz vardı riske atmadım huzursuzluk ateş vs olmadı
Muson00 Zeykemk26 bizimde çok rahat geçti canım sadece biraz huysuzlandı o kadar calpolu düzenli ver sıkıntı olmaz
Ozlmelf Benim oglumda dün oldu aksine mışıl mışıl uyudu hiç huysuzlanmadı cok şükür ateşide çıkmadı .. hem ateş çıksa bile 38 e gelmeden calpol verilmemeli bence bağışıklık sistemiyle oynanmış oluyor, vücudun savaşmasını engelleyerek vücut direncini zayıf hale getiriyor sonrasında daha büyük sorunlarda artık vücut savaşmayı bilmediği için yenik düşüyor . Bilginiz olsun anneler 😊