-Eraymoms- Kızlar ya televizyonumu camsil ve iz bırakmaz cam beziyle sildim bir baktım üzerinde hep iz bırakıyor camsil izlerini daha sonra normal tv silici bezlerle denedim yumuşak onda da aynı ne ile silsem iz bırakmaz sinir oluyorum lekeli kalınca 🤔
EmineYilmaz -Eraymoms- eşim bi bez almış hiçbişey sıkmadan kuru halde siliyor cam gibi oluyor . Sorarım bezin ne olduğunu
Deletedmom_112 -Eraymoms- domol’un tek kullanımlık cam bezi tertemiz yapıyir birde tek kullanımlık gözlük mendili ama ikisiyle de uzun uzun değil hızlıca kurumadan silecen tertemiz yapıyor,
Pupis -Eraymoms- yaa ben daha once baska markalarin aldim hic guzel degildi ama bu cok farkki efsane gercekten
-Eraymoms- Pupis valla söyledim eşime şimdi al bana bundan diye çok sağol canım 😅🥰 görüyodum heryerde de aklımda şüpheler vardı
Nesrinnnn -Eraymoms- ben sleepy temizlik ıslak mendilini kullanıyorum muhteşem bir şey herşeyi onla siliyorum iz bırakmıyor kesinlikle denemelisiniz hemde elinizin altında bezler gibi yıka kurula değil
-Eraymoms- Nesrinnnn kız ondan aldı eşim denedim yine iz bırakıyor iz dediğimde öyle küçük olsa keşke çizik çizik gibi izler kocaman silince az geçiyor yine kalıyor ama
Ysmn11-11 -Eraymoms- led ekranlar ekran temizleme sprey ile temizlenir leke vs olmaz laptop un vardi onu kullaniyorum
Mommqueen -Eraymoms- ilbays bezi sadece su ile ıslatıp iyice sıkıp siliyorum mük oluyor asla is bırakmıyo