Kuzeynd Ben yapmıştım 13 gün yapıp ara verip diğer ay yine 13 günü tamamladım 20 kilo vermiştim ama sporlada desteklemiştim listedeki salam yerine hindi füme öneriliyor bazı değişiklikler yapılabiliyor
Ayazege22 Benkeyfimkahyasi90 bildiğin aynı sekılde listede ne gecıyorsa oyle beslendım ıspanak sdc balık sevmedgm için ya et yada tavuk koydum onun yerıne ölçülü yedim yani ordan yazılandan fazlasını yiyip içmedim sabahları nescafe içtm sıcak suya bir kasık nescafe koyp acı bir sekılde oyle içtm inanılmaz metobilzmamı çAlıstırdı
Ayazege22 Benkeyfimkahyasi90 birde messla yiyemiycegm seyler varsa acıkcası onun yerine baska bsy koymuyordum yemıyordum mesela bir dilim salam dıyor o beni doyurmazda o yüsden yemıyordum salam sevmedgm için
Sureyya22 Ayazege22 peki tuz kullandınız mı bu diyette tuz önerilmiyor ama ben azıcık da olsa atıyorum
cbkckbr Misracalik et yerine tavukla yapabilirsiniz listede neyin yerine ne koyacağınız yazıyor zaten 😋
cbkckbr Cancermomyy dört beş kez yaptım kısa sürede kilo vermek istediğim zamanlarda ve hepsinde de tartıda da vücudumda da epey etkisini gördüm sonrasında abartmadan dikkat ederseniz geri alınmıyor kilolar kalıcı oluyor en son düğünümden önce yaptım şimdi yine yapmak istiyorum ama emzirdiğim için cesaretim yok halsiz bırakan bir diyet çünkü 🥴