Cancermomyy Kızlar merhaba ben İsveç diyeti yapıyorum ve bugün üçüncü gunum şimdilik iyi gidiyor çok zorlanmadım yapan var mı aranizda ve kaç kilo verdiniz bu 13 gün sonunda?
Maviim Cancermomyy Ben bikere denemiştim ama sonra çikolataya yenik düşmüştüm😔 tekrar mı denesem diyorum aslında iyi olur bi ay sonra yurtdışı seyahatine çıkıyoruz bol bol fotoğraf çektinmek istiyorum kızımla eşimle kilolu çıkmak istemiyorum
Pol34 Cancermomyy ben sadece listeyi okumuştum, çoğu şeyi denemiş biriyim ama gözüm yemedi ona. İsveç diyeti yapan her zorluğa karşı koyar 😂
Hikirik23 Cancermomyy ben yapmıştım. 11 kilo vermiştim herhalde. Ama bırakınca yemeklere saldırdığım için fazlasıyla geri almıştım 😂😂😂 arkadaşımın abisi yapmıştı. Diyet bitince yine yediklerine dikkat etti ve geri almad. Bir de abisi düzenli spora giderek yağdan vermişti. Aksi taktirde kastan kilo veriyorsunuz :(
Cancermomyy Benkeyfimkahyasi90 kuzum şimdi bu diyet 13 günlük ve hergün 1000 kalorinin altında besleniyorsun çok hızlı sonuç aldiriyormus benimde son bir 10 12 kilom kaldı bu diyette ya 7 ya 13 verdiriyormus
Benkeyfimkahyasi90 Cancermomyy benimde 8 kilo vermem nasıl peki nasıl Bilcez ki 1000 kalori vs pek biley anlamadım
Cancermomyy Maviim bebişim zor bir diyet gibi görünüyor ama değil inan bana tatlı seviyorsan da hurma bir tane ye bastirsin bende tatlıyı asla sevmem bı 12 kg fazlam var 10 versem gerisi gelecekte
Cancermomyy Pol34 bacım valla artık yumurta kapıya dayaninca tek çare o kaldı shshahaha yoksa herşeyi yiye yiye bir fayda yok shshsh
Pol34 Cancermomyy bi de okurken kafamda kahvenin yanındaki şekeri yiyeceğiz sanmıştım meğer kahvenin içine atılıyormuş whajwjwjej
Pol34 Cancermomyy yok değilmiş kahveye atılıyormuş. Arkadaşıma demiştim at mıyız küp şekeri öyle yicez dedi 😂
Ayazege22 ben ilk nişanşanacagım zaman yapmıstm tabi 13 gub sürmedi yani soyle nişanıma 1 hafta vardı başlamıştım 63 kilodan 57 kiloya düşmüştüm. 1 haftada genelde yapan herkes sonuc alıyor
Ayazege22 Benkeyfimkahyasi90 bildiğin aynı sekılde listede ne gecıyorsa oyle beslendım ıspanak sdc balık sevmedgm için ya et yada tavuk koydum onun yerıne ölçülü yedim yani ordan yazılandan fazlasını yiyip içmedim sabahları nescafe içtm sıcak suya bir kasık nescafe koyp acı bir sekılde oyle içtm inanılmaz metobilzmamı çAlıstırdı
Ayazege22 Benkeyfimkahyasi90 birde messla yiyemiycegm seyler varsa acıkcası onun yerine baska bsy koymuyordum yemıyordum mesela bir dilim salam dıyor o beni doyurmazda o yüsden yemıyordum salam sevmedgm için
Sureyya22 Cancermomyy ayyyyy bende yapmaya karar verdim şu an 😂😂😂 Ramazan’dan hemen sonra kardeşimin düğünü var çok uğraştırm ama olmuyor gitmiyor kilolar. Yalnız listede salam var asla yiyemem senin listen nasıl salam yerine ne olur başka yaaa 🤔
Sureyya22 Cancermomyy bir de kahveye asla şeker atamam listenin katı kuralları var mı şeker şart mı acaba canım biliyor musun? 🙏🏻🌸
Burca Ben denedim tartida eksiyi goruyosunuz ama vucdunuzda bi degisiklik olmuyo en sağlıklısi diyetisyen eşliğinde vermek