Esrasncr 21elif bizde sadece mukuslu kaka var birde bı kaç kere minik kan gördüm,bazense gözlerini uyurken çok kaşiyor bende anlamadim,genelde kan yoğurt ya da et yersem oluyo sanki,Baska şeyler yediğimde olmadı
21elif Esrasncr sizin de alerji dir galiba bence Bi alerji doktorunu görünün alerji farklı farklı belirtisi var sizin bu değinizin bi hemşire bana dedi böyle de alerji olabiliyor
21elif Esrasncr eğer sizin yoğurt ve et yediğimizde oluyorsa o zamana sizi süt ve hayvansal ürünlerine alerjisi olabilir bence Bi doktora görünseniz iyi olur çok geçmiş olsun🤲
ErvaKader Merv diyet yaptığımız halde neden yüksek çıkıyor anlamıyorum.bzimde 3.derece malesef şuan 15ayligiz 10kilo olsaydı evde acil durumda yapacağımız iğne verecekti .napicagiz böyle …
ErvaKader Esraabrklug bnmkinin yumurta alerjisi var 15ayligiz şuan geçmedi devam ediyoruz yasaklara.kanli mukuslu kakasi,ishal 6tane bez ve cildin de kizariklik vardi.simdi şikayetleriniz yok ama kaçırmamaya dikkat ediyorum.sizde şuan durumlar nasıl acaba
Merv ErvaKader 28 aylık hala gittikçe artıyor 😔 kontrolden çıktı sanırım iyice napacağımı şaşırdım artık 😔
Kubraasafduhan1 Merv merhaba bende oğlumda alerjiden şüpheleniyorum. Siz immünoloji bölümüne mi götürdünüz
Merv ErvaKader ankaradayım doktor değişikliği nasıl bir değişiklik sağlayacak merak ettim tecrübe ettiğiniz birşey mi oldu bu konuda acaba