Yenianne973 Dondurmalikahve asperox sarı güç sıkıyorum lekeye makineye atıyorum ama doğal derseniz başka öneren olur :)
Nur_klc Dondurmalikahve cif leke uzmanı var kırmızı sprey herşeye bire bir kıyafete sıkıp makinaya atın yada halı mı battı sıkıp bekleyin silin kuru bezle anında söküyor lekeyi
benkosarim Dondurmalikahve aspereoks sarı güç ve e Bebek in leke çıkarıcı sini kullanıyorum tavsiye ederim
Dondurmalikahve benkosarim Her türlü leke çıkarır değil mi? Baby me oğlumun kıyafetleri için daha önce kullandım ama hala aynı formülde mi bilmediğim için almamıştım bir de her çamaşır için aşmak istiyorum
sahranur Dondurmalikahve ebebeğin leke çıkarıcısı kurumuş lekelerde işe yaramıyor bi heves aldım moralim bozuldu
Cunkunedenolmasin Dondurmalikahve evet her çamaşırda kullanıyorum, ama dediğim gibi renkli kıyafetlerini bazılarında solma yaptı bende
Busenurkartal-ha Dondurmalikahve ebebekten leke çıkarıcı almıştım baby me hem kendi kıyafetlerimize hemde bebeğin kıyafetlerine kullaniyordum gayet memnunum ama suan deneme amacli uni baby leke çıkarıcıya geçtik sadece bebeğe kullandim o da iyi
burcukoksalll sahranur misafirlikte kaka yapmıştı saat 6 7 gibi poşete koydum eve gelince de unutmuşum sonradan aklıma geldi gece 2 de falan bastım suya baby me ile sabaha bi baktım leke falan kalmamış. Bence her türlü lekeyi çıkarıyor.
Emir0_ Dimitrina_kovaceva nerden bulabilirim oğlumun kıyafetleri yemek lekeleri oldu naptiysam geçmiyor o yüzden soruyorum kesin çözüm mü diye🤗
Dondurmalikahve Dimitrina_kovaceva Renklilerde solma yapmıyor mu? Eski kurumuş lekelerde de işe yarıyor mu?
Poly-ana Dondurmalikahve Toz yapıda deterjanlar sürtünmeden dolayı her koşulda sıvıdan etkili oluyor benim deneyimlerime göre. Birde beyaz sabunla çitileyince bir çok leke çıkıyor beyazdan bile
Minikkuzum1011 Poly-ana bende beyaz sabunla çitiliyorum gerçekten işe yarıyor. Bazen kakası taşıyor o zaman çitiliyorum geçiyor hemen.
cinartos0 Dondurmalikahve Bebeğimin çamaşırları için Chicco leke çıkarıcı sprey kullanıyorum. Aşırı güzel. Geçen halıya kahve döküldü ondan sıktım mucize gibi bembeyaz yaptı halıyı. Her türlü lekede onu kullanıyorum ben
Maviii2 cinartos0 beklemiş leke de etkili mi acaba mesela eşim önlük takmadan muz yedirmis ve siyah siyah lekesi var onun kaç defa yıkadım çıkmadı gider mi
Ayseee60 Ben trendyoldan alıyorum elite home efsane bisey kesinlikle öneririm kızımın kamaşmalı kıyafetlerini herseyi çıkartıyor
AyazinnAnnesiii Dondurmalikahve ben Rise&Shine markasının leke çıkarıcısını kullanıyorum kıyafetlerde olsun halıda olsun her yerde kullanırım ve hemen de çıkarır 🥰
hemsire_1_anne Dondurmalikahve sonet kullanıyorum lekeye dök üzerine kaynar su gözle görünür şekilde leke o an çözünüyor
Dondurmalikahve hemsire_1_anne Yağ ve kurumuş lekelerde de aynı etkiyi gösteriyor mu bir de link atar mısınız
balkupununannesi Dondurmalikahve Elite home leke çıkarıcı kullanıyorum. Bazen de ebebeğin leke çıkarıcısını kullanıyorum. İkisinden de memnunum