Bersahefem Aslininannesi e bebeğin çamaşır suyu tozunu uzun süredir kullanıyorum.suda bekletme vs hiç bşy yapmıyorm.ıslatıp leke olan kısımlara döküyorum direk makineye atıyorum.60 derece de tüm lekeler çıkmış oluyor.kovada bekletme vs gereksiz bence ha aşırı inatçı leke varsa bekletilebilir
Gltn Bsra61 sizinki sprey şeklinde herlade benim aldığım toz halinde sizin gibi yapayım bekleteyim bende çok sağolun
Selin_bcr Ben homm bitkiselin leke çıkarıcısını kullanıyorum çok memnunum çamaşırlarını geceden matikle ıslatıp ondan sıkıp 10 dk bekletiyorum hemen çıkarıyor
Cigdemss Dondurmalikahve domol kullanıyorum , leke kalmıyor. bir de asperox sarı sıkıp makineye atıyorum sma bazı lekeler bazı renklerde tonu açıyor.
Burcutopal Dondurmalikahve farmasi oxi clean tek gecerim toz halinde lekenin üzerine dokup sıcak su dokup bir kovaya bastirin biraz bekledikten sonra makineye atin babamın gömleklerindeki 5 6 aylik cay lekelerini bile çıkardı
Simge723 Dondurmalikahve homm clean leke çıkarıcı kullanıyorum uzun zamandır etkisi güzel ama bir kaç saat bekletmek gerekiyor bekletmek istemediğimde lekeyi ıslatıp beyaz sabunla silgi gibi siliyorum tertemiz oluyor ve hızlı çözüm ancak yıkanmış ve çıkmayan lekelerde işe yaramıyor yıkanmayan lekelerde deneyin muhakkak
Ayseee60 Seaaaa sıcak suya iki yemek kaşığ sonra lekeli çamaşırlarıı koyuyorum karıştırıp bir gece bekletiyorum
Bilgess22 Dondurmalikahve homm bitkisel network şirketinde müdürlük yapıyorum 2 senedir ve kendi ürünlerimi kullanıyorum 6 aylık bebeğim var çok fazla kakasını kıyafetlere çıkarıyor 5 dakikada eser yok leke çıkarıcı ve toz deterjanı harika . Tavsiye ederim hemde bir çoğu bitkisel
Nur_klc Dondurmalikahve cif leke uzmanı var kırmızı sprey herşeye bire bir kıyafete sıkıp makinaya atın yada halı mı battı sıkıp bekleyin silin kuru bezle anında söküyor lekeyi
Mikoiledikonunannesi Dondurmalikahve baby ne çamaşır suyu tozu tavsiye ederim ilk oğluma aldım dün kullanmaya başladım şaşirdim valla
Bspring Dondurmalikahve bebek kiyafetleri için elite home, üzerine bir şey tanımam. Kendi kıyafetlerimiz için domol ama bitince sadece elite home’la devam edeceğim https://ty.gl/51yafjtxf3
Berna2205 Dondurmalikahve kesinlikle ebebek baby plus çamaşır suyu tozu çok etkili. Renkli ve beyazlarda güvenle kullanabilirsiniz . Oğlum önlük asla takmıyor ama bütün kıyafetleri bu toz sayesnde tertemiz .
Zehra92 Dondurmalikahve Bebek için mi kendimiz için mi ? Bebek için baby me leke çıkarıcı güzel Bizim için de rossmanndan domol sprey leke çıkarıcı 👍🏻🌸
Dondurmalikahve Zehra92 Kendimiz için Benimki artık bebek olmaktan çıktı😄 Domal toz olan leke çıkarıcasına mı diyorsunuz ben kullandım ama sanki pek iyi çıkaramıyor gibi bilemedim