Kevser97 Selinasel canım papatya çayı ver uyku yapıyor hemen uyur yada uyku yapan fitiller var ondan bi tane ver benim oğlum da öyleydi bide yanında Yagmur sesi aç cok etkisi olacak emin ol biz hala Yagmur sesi ile uyuyoruz
guel2604 omerinannesi5320 Aynen Canimmm gercekden 3 ay sadece bununla uyudu Insallah bu güzel Annede faydasini görür :))
yms Selinasel mamayı arttır bnce bnde aynı yoldn gectm doyuyo sanıodum ama doymuomus 5 aylık 180 cc yıo suan ve uyumaya basladı maşallah 😄
laisa Selinasel sesten rahatsız olan bir bebekse sessiz bir ortam ayarla. gece lambası veya telefon feneri ile aydınlanmış odaya geç. kucağına al emdirir pozisyonda. ve odada yürü. gözlerine bak. gülümse. fısıldayarak konuş ama mümkünde sadece göz teması kur. sen yürüdükçe anne karnındaymış gibi hissedecek. başını okşa burnunun üstünü iki kaşının ortasını okşa. eğer sesi seviyorsa, şarkı aç senin sevdipim vir şarkı olur ama ritmi eğlenceli olsun. sesi yüksek olsun. aynı şekilde kucağına al ama bu sefer dans ederek yürü. kendi etrafında dön kısacası bebeğin kucağındayken dans et. banyo yaptır banyodan sonra yanına yatır eğer seviyorsa yüz üstü yatır bazı bebekler o pozisyonda uyumayı çok sever. yüz üstü yatarken poposuna vur hafif sırtını sıvazla. gazını alır pozisyonda tut ve evi gezin birlikte gezerken onunla konuş odaları tanıt.
Selinasel guel2604 yok cnm banyo sonrası 15 dakka uyudu hala ayakta emzirdim belki süt doyurmuyodur diye mama yaptım onu da içti gazını çok güzel çıkardı hatta miğdesini boşlttı bezi doldurdu ama banamasın demiyor gözleri kayıyor tam kapanacak tavana dikiyor sallıyorum hala
Muhammedtrn Selinasel aynen bizde öyle olmuştuk sabret hayata alışıyor düzelir korkma 🤗 tabi benim bebeğim hala uyku sevmiyor o uykuya değilde ben onun uykusuzluğuna alıştım..
Selinasel Muhammedtrn çok zor gerçekten Allah sabır versin güç kuvvet versin elim asker yanımda değil görevde tek başıms kaldım düşüp bi yerde kalçam diye çok korkuyorum
Esmacetin Selinasel sallanmak mı istemiyor kuzu acaba ama atak haftasıda olabılır bşr derdı var belliki
yms Selinasel canım o zaman bnm doktorum eczanede tamamen bıtkısel bı damla var demıstı uykuya rahat gecsın dıe ondan verebılırsn demıstı doktoruna sor ıstersen
Muhammedtrn Selinasel beyaz gürültü denediniz mi ben çok zorda kalınca hep o sesi açtım Ya da ayetel kürsi dinlettim sakinleştiriyor 10 aydır çoğunluk ayetel kürsi ya da sesi güzel olan hocalardan dua açıyorum denemeni tavsiye ederim 🤗 11 dakikalık olan video dinletmek istersen
Selinasel Muhammedtrn teşekkür ederim 😊 gebeliğim boyunca hep ilahi ve dua dinlettim şimdi açıyorum dudak büzüp ağlamaya başlıyor 😒 fön makinesi ile uyuduk çöl şükür sabaha kadar o sesi dinledik şarjım bitmiş kapnmış hemen uyandı şarja taktım açtım şaka gibi bu saate kadar onun ile uyudu hayret içerisindeyim 😒
Minky Selinasel gszı mı var acaba cnm bide özel hastaneye mi götürseniz ki iyi bi doktora hani korkutmak istemem ama bazı bebekler doğduktan sonra kum dökme olayı olabiliyor
Selinasel Minky cnm gazını o kadar güzel çıkrtıyorkı çok hareketli bebek bacaklarını kafasına kadar kaldrıyo bırt insn yetişkin yapamaz öyle miğdr gazıda emerken çıkrtıyo özele götrdm sadece kalbinde üfürm var ve karaciğerden kalbe giden damarda darlık var 5 ay sonra gel korkacak bir şey yok kendiliğinden geçer geçmez ise küçük bi operasyonla düzeltrz dedi çöl şükür fön sesiyle sabaha kadar uyudu
Ebruko Emerken uyuyosa uykusunu o şekilde alıyordur. Uykusu olsa huysuzlanir ağlar sürekli. Emerken uyursa ayağını gıdıkla uyumasın diye.
Rodin124 Selinasel ya bende öyleydim doktor sizin kızınız oyuncu bile dedi potasyum serum takıldı kızım hem ağlıyor hem emmiyordu mama da almadı bir kaç gün son memeyi komple bıraktı 24 saat içinde toplasan 2 defa mama almıştı sürekli ağlıyordu allahım iskence dolu günlerdi maalesef geçiş dönemleri yaşıyorlar sabretmelisin suan kızım 8 buçuk aylık oldu eskisi kadar ağlamıyor uyku düzeni biraz düzeldi ama uykusu geldiği zaman ortalığı ayağa kaldırıyor azıcık asabiyiz geçecek geçecek bende nasıl geçti diyorum
Selinasel Rodin124 çok fenalar ya gerçktn minicik boyları ile bizi oyntyrlr Allah yardımcımız olsn inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Selinasel Esmacetin sallamayı bırktgnda ağlıyor cnm valla hastaneye götrdk hiç bir şeyi yok deyip tekrar eve gönderiyo
Farahzeynep Doktora götürün, benim kardeşim de öyle uyumamıştı, doktora götürdük bir ilaç yazdı öyle uyudu. 3 gün çok fazla bebek için, uyuyarak büyüyecek o.
Selinasel Farahzeynep demi ah anlaşa doktor götrdk cnm bizm doktorumuz ilaca karşı bebek bu demekki uyumak istmyr deyip gönderdi