Brcygmr Merhsba hanımlar doğum yapalı 8 ay oldu ikinci hamileleğimdi karnımda çatlak oldu maalesef o bölge çok yumuşak ve karnım hala dışarda çok rahatsız oluyorum sizce bu karnı toparlamak mümkün mü sizde de oldu mu böyle Bi durum çok üzülüyorum bana yardımcı olun
35lavanta Brcygmr spor yapmadan düzelmez kuzum benimde 2. Doğumum ilkşnde normaldi bütün göbek gitti minicik ayva göneği vardı çok rahat bikinimi giyiyordum 2.sezaryen oldu şuan bikini hem çatlak oldu giyemem hem göbiş var kilolarımın hepsini verdim ama spor şart
Birannisbirbebis Brcygmr ben baktım ki pantolonlarıma bacağım girmiyor kuzenimin zayıflama merkezine gittim diyet ve spor yaptım şimdi ramazan diye ara verdim devam ediyorum diyete ama evde mekik önerdi benim doktorum göbeğin kalmasın istiyorsan bol bol mekik ve yürüyüş dedi
Gzm16 Brcygmr Kaç ay oldu doğum yapalı birde nasıl verdiniz ben 4ay önce yaptım doğum 90 kiloyla şimdi 75 kiloyum asıl kilom 60nasil eski kilo inebilir im bebeğimde emiyor
Brcygmr Gzm16 ilk doğumdan çıktığımda çok kafaya taktım kilomu her gün yürüyüş yaptım ve maalesef akşamları Bi çorba salatayla durmaya çalıştım öyle öyle verdim ama şuanda kendimde o iradeyi göremiyorum sanırım çocuğum büyüdüğü için durmuyor ve sürekli sıkıntıdan yerken buluyorum kendimi 😢
Brcygmr Birannisbirbebis benm karnımda çatlak oluştu onun göbeğin gevşemesiylw alakası olur mu sizce yoksa sporsuz yaşamla ilgili mi bu sıkıntım yani çatlamış göbek sıkılaşır mı demek istedim
Birannisbirbebis Brcygmr benim sarkıktı toparlandı eğer gidebilirseniz onların cihazlarıda iyi geliyor
Aysenil_01 @“Brcygmr”#p25256061post açmak için girdim. Bende aynı şeyden şikayetçiyim ya. Fos fos karnım kilo da veremiyorum. 80 kiloda kaldım resmen ya. 6 aylık bebeğim yeşil çay içilir mi acaba?
Brcygmr Aysenil_01 hayır hayır bebeğinize dokunur proteinli beslenin ve bol bol yürüyüş bebeğinizi alın bebek arabasına bibdirin gezin
Aysenil_01 Brcygmr hava şartlarından çıkamıyoruz ki. Çocuklar hemen hasta olacak diye korkuyorum. İkide bir çevremde çok kilo almışsın diye konuşunca insan kötü oluyor. Bende bu halimden rahatsızım. Diyetisyenle çalıştım yine veremedim. Çok sinirlerim bozuk bu yüzden. 😓
Anne-ogul1 Bende 50 kiloyla hamile kalmıştım bebeğim 5,5 aylık diyetisyene gidiyorum 10 günde 2 kilo verip 60 kiloya düştüm umarım eski kiloma da ulaşırım karnım da hala var korse ile gider diye düşünüyorum ama onu da takmayı hep unutuyorum..
Brcygmr Aysenil_01 eve koşu bandı almaya ne dersiniz bende araştırıyorum letgodan kendi bölgemde ucuza bulmaya çalışıyorum sizi anlıyorum ilk doğumdan çıktığımda banada herkes öyle yapmıştı 😢