3yasakadarsifirekran Kızlar bulunduğum yere yakın oyun grubu yok biraz mesafesi olan bir yerde buldum oğlum 15 buçuk aylık, ayda 4 kez 840 tl , haftalık gidersen 1 günü 220 tl sizce çok mu pahalı piyasası nedir bilmiyorum götürsem kazıklanmış mı olurum
Selveraytkn 3yasakadarsifirekran izmirdeyim evimin yakınında bı oyun grubuna götürüyorum ayda 8 kez hafta 2 gün 1 er saat ama bizim 1.30 saati buluyor aylık 750 TL ayda 4 kez olması biraz az geldi bana ben haftada 2 gün götürüyorum baya iyi oluyor
3yasakadarsifirekran aura_meselesi_bu_sekerim Nurellaa_ Hiç duymadınız mı gerçekten🫣 bebeklerin ve kreş çağındaki çocukların akranlarıyla sosyalleşme amaçlı toplanması😀 etkinlik falan yapıyorlar 3 yaş altı ebeveynle katılıyor. Şöyle bir şey foto da bırakayım alta
3yasakadarsifirekran Thebaby5 Nuuu Ayda 4 kez mi peki günlüğü 220 tl imiş. Sanırım götüreceğim ucuz mu pahalı mı derken yaza kadar eminim bu fiyatlarda artar
3yasakadarsifirekran Selveraytkn Bana da az geldi açıkçası ama civarda başka yok 😬 bir yanım pahalı diyor ama bir yanım da çocuğun için değer diyor
Dondurmalikahve 3yasakadarsifirekran Pahalı ama İstanbula göre ucuz gibi 😄 ben Konyadayım orda bile pahalı ucuz ne var ki
Nefesarya 3yasakadarsifirekran izmirde ayda 4 kez 1600 istediler sizinki yine iyiymiş yaz geldi parka götürmeyi tercih ederim
EkiminAnnesi Nefesarya hangi oyun grubu acaba ben de İzmirdeyim. Bu haftasonu gittik 90 dk 200 TL ödedik günlük