Cemssceren Ucansupurge çok teşekkür ederim 🥲 nasıl kullanacağım ağzına mı dökücem direkt yutar o zaman parmağıma döküp damağına sürsem olur mu
Ucansupurge Cemssceren parmak firca yardımı ile surebilirsin canım ben direk ağzına döküyorum çünkü ısırıyor hehe 😂
Eylul03 Cemssceren Cemssceren 4. Ay atagindasin o yüzden bagirmalari huzursuzluğu uykuya direnişi yinede siz bilirsiniz tabi kullanmak isterseniz
Cemssceren Seross10 zeytinyağı karanfil karışımını ben de gördüm de güvenemedim pek memnun musunuz teta işe yaramazsa yarın da onu yapayım yavrum benim çok huzursuz
dikkatbebekvar Cemssceren ya ben bugun saglık ocagında hemsiremize sordum. Bebegim 4 aylık cok kasınıyor damakları deli gibi. Ememiyor bile cocuk. Tetagil alayımmı dedim bosuna alırsınız hiç faydası yok anlık bi ferahlama oluyo o kadar. Ben de almadım ama denesemmi ki. Burda herkesim cok işine yarayan nedense bende bi işe yaramıyo 😂
Merhaba05 dikkatbebekvar bende de hiç bi işe yaramadı boşa gitti param 20dk anca şdare ediyo sonra gene ağlayarak diş kaşıyıcı kemiriyo yavrum
Melis1706 Cemssceren benim gorumcemin gorumcesinin abisi cocuguna kullandi (biraz dıdının dıdısı oldu ama 😂 )cok rahatlatmis bende alcaktim ama bebegimin dis huzursuzlugu gecti eczaneye bebeginizin ayini soyleyin uygun mu diye bence
Dimitrina_kovaceva Cemssceren 4-5 ayda başladık 18.5 aylığız hala kullanıyoruz bir şey olmaz sadece günde max 6 kez ve en az 2 saat ara ile vermelisin ki bence daha küçük öyle hep verme uyku saatinde ver rahat uyusun.
Cemssceren Dimitrina_kovaceva aynen canım öyle yapacağım inşallah verdim şimdi sütünü içti mışıl mışıl uyudu kaşıntıdan ne süt içebiliyor ne uyuyabiliyordu yavruşum
Elalem35 Cemssceren ben uzun süre kullandım da pek bir faydasını göremedim ya kaç tane çıktıktan sonra hiç kullanamıyorsunuz zaten
Momonlyn Cemssceren 12 saate kadar etkisi var, bana da öyle bilgi verdiler. Gece yatarken mama içiyor benim ki mamasına katıyorum bitane o şekilde sabaha kadar rahat uyuyor, tetagil benim büyük kurtarıcım oldu 🥹