yapmaevladim Dünden artan 4 adet biber dolması var kızlar 😂 Şimdi yayla çorbası yapsam onun yanına yine bir şey gerekiyor sizce ne yapsam karar veremedim bir el atsanız internetten bulamadım doğru düzgün bir şey 🥴
Noname21 yapmaevladim biber dolması yanına hiçbirşey gitmeyen bir yemek cidden ama çorba salata yapın domates çorbası
yapmaevladim Noname21 yani dün bişey yapmadım zaten domates çorbası ve biber dolması yendi gitti ama arttı işte bugün de farklı çorba e dolmada az kaldı malum yanına bişey bulamadım valla 🙄
Duyulurum yapmaevladim Domatesli makarna yapiyorum ben biber dolmasının yanına, yoğurtlu bir seyler de olur ama çorba yoğurtlu
NmalkoC yapmaevladim hazır mantı al pişir bence ben genelde biber dolma kaldıysa akşamdan ya yanına biraz sarma yapıyorum yada mantı pişiriyorım cünkğ başka bişey olmuyo gerçekten
Duyulurum yapmaevladim haşlanmış nohut varsa ben haşlanmış nohutu yağ ve salcayla kavurup makarna üstüne döküyorum onun üstüne de sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor 🥺
[silindi] yapmaevladim bence yayla çorbası olmaz yaa. Dümdüz bir çorba olur. Bi de ben biber dolmanın yanına kabak cacığı yaparım çok yakışır