ruhpastasii Selamlar💚 Yarın için Allah izin verirse kayınvalidemleri yemeğe alıcam. Menü nasıl fikrinizi merak ettim. Mercimek çorbası Yaprak sarma Havuç tarator Kereviz salatası Milföy patates mantı Pirinç pilavı Etli nohut İzmir köfte Kıbrıs tatlısı.
35izmir ruhpastasii Süpper menüüü bayıldım şimdiden afiyet olsun. Ne hamarat anneler var masallah 🙂🙂🙃
herseySeninleguzel11 ruhpastasii Bana biraz fazla geldi. Mesela etli nohut ile izmir köfte aynı anda olmaz gibi, ikisi de ana yemek.
ruhpastasii herseySeninleguzel11 Evette canım eşim nohut yemeğine bayılır izmir köfteyi sevmez kayınbabam ve eşim için aslında nohut yemeği
Ogullarinaasikanne ruhpastasii hem etli nohut hem izmir kofte et et olmus canim. Onun yerine etli nohut tavuk kizartmasi yapabilirsin. Yada etli nohutu ana yemek olarak ver pilav yanina tavuk patates ver firina. O kadar seyi yiyebilecekler mi onu dusundum masallah cok guzel menu🥰
ruhpastasii Ogullarinaasikanne @sinoli @Fusunf canlarım eşimle kayınbabama yapıyorum nohutu. Onlar izmir köfte sevmiyorlar☺️
Durunun_annesii0 ruhpastasii bu kadar şeyi ben yapsam bitiremeyiz boşa israf gibi bide Ramazan ayındayız bilemedim 🙈 ben 3 çeşit yemek yapıp yanında salatası oluyor o zaman bile artıyor yemek şu hayat pahalılığında bile gereksiz buldum o kadar yemeği 1 tencere yemek olsa bile yeter bence içinden bir kaç tanesini çıkartırtın yiyecekleri 1 tabak yemek içecekleri 1 kase çorba 🤭😂
Durunun_annesii0 ruhpastasii bu kadar şeyi ben yapsam bitiremeyiz boşa israf gibi bide Ramazan ayındayız bilemedim 🙈 ben 3 çeşit yemek yapıp yanında salatası oluyor o zaman bile artıyor yemek şu hayat pahalılığında bile gereksiz buldum o kadar yemeği 1 tencere yemek olsa bile yeter bence içinden bir kaç tanesini çıkartırtın yiyecekleri 1 tabak yemek içecekleri 1 kase çorba 🤭😂
Tatlican Durunun_annesii0 Herkes bir degil ki birde kisi sayisi onemli biz 15 kisi salatayla 8cesit ana yemek bitti sadece birkac seyden azicik kaldi onlarida diger aksam yedik birsey çope gitmedi