deniz_s yaa ben kafamda topuz,ustumde eskimis genelde ev kiyafeti dolanip duruyorum hic icimden bir sey gelmiyor disari cikamadigim icin cok ama bu durum da insani cok asiri derecede mutsuz hissettiriyor😑 siz evde pijama haric rahat ne tarz giyiyorsunuz gunluk bakimlariniz neler anneler 😂 benim gibi misiniz yoksa 🙄
manzaramistanbul deniz_s bende öyleyim. Galiba yaptıgımız yanlıs. Eşimize saygı göstermek gerek bizi bakımlı görmek ister
biroglanannesii1 deniz_s İkili takımlarım var eşofman genel onları giyerim tayt yarım atlet olabilir böyle giyerim eşim olmadığın da sabahlık bornozumla gezerim orası ayrı 😂 Yatmaya yakın da ben de çeşit çeşit gecelikler var geceliklerimi giyerim saçınıza makine kullanacak durumda değilseniz bile geceden örün sabah açın ben örerim açarım doğal durur çok makyaj seven biri değilim eşim de sevmez kremimi sürer bir rimel çekerim bitti eşinizi en iyi siz tanırsınız ne sever nelerden hoşlanır buna göre hareket etmelisiniz
Miniktirtillarim deniz_s tayt crop, sweat tayt, tayt, tayt, tayt🤣🤣 yani tayt olmasa ne giyerdim bilemiyorum🤣🤣🤣 yazin yine elbise giyiyorum sürekli günlük tarzda ama kışın üşüyorum valla hep sweat peluslu seyler falan altina mecbur gene tayt😅
Muhends_anne deniz_s Ben genelde tayt giyerim geniş pijama tarzı şeylerden pek hoşlanmıyorum 🙈Dağılmış saç topuzu anneliğin olmazsa olmazı 😂ben bandaj rahat saç aksesuarları takıyorum iyi hissettiriyor evde makyaj yapmıyorum sadece sabah yüzümü nemlendirir güneş kremimi sürerim ☺️Oğlum büyüdüğü için parka markete çok çıkarız o zaman mutlaka makyaj yaparım bir ruj bir rimel bile olsa yapmadan çıkmam 😂
Sevoinci manzaramistanbul valla erkekler kadınlardan her şeyi bekliyor, ama maşallah kendileri bi duşla devam ediyor ben hiç özel boxer giyen adam görmedim ama bizden gecelik giymemizi beklerler kendinize bu kadar yüklenmeyin arkadaş saygıyla ne alakası var
Emreninannesi- İlk 10 ay çok bakımsızdım oğlum kolikti sonra diş yürüme falan derken hiç kendime vakit ayıramıyordum şuan 14 aya giricek düzene girdik şükür eşim gelmeden banyo mu yapar üstümü değiştirir hafif bi makyaj yaprım parfümümü sıkarım hem kendimi daha iyi hissediyorum
deniz_s Muhends_anne ay cok hayran oluyorum makyajsiz cikmahanlara ya ben hic makyaj sevmem ama bir rimel bir ruj belki bile cok degistiriyo😅
Profanne deniz_s ben Bi 6 ay öncesine kadar öyleydim cunku 2 oglum var yasaları yakın biraz biraz rahat ettim suan ve sabah kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkar üstümü değiştiririm sanki her an dışarı cıkcak gibi giyinirim makyaj yaparım 1 rimel Bi lipglos mesela haftada 1 kere kil maskesi yaparım daha mutlu oluyorum ben
Beyzanur7 deniz_s bende aynym eksiksiz.. makyaj tayt bakımı gectm çocuk telaşı uykuszlktan sadece surebldgm Max el kremi oda ellerm kuruduğu için sudan..eşimin anlamasi lazm bence o telasede makyjli fonlu çıkamam hışım cikiyor gün boyu 🤦🏻♀️😁
deniz_s Beyzanur7 iste cok zor geliyor gercekten ben de ellerime krem suruyorum ama iste gerisi sifir 😅
Muhends_anne deniz_s Evet iyi hissettiriyor sizde ölü toprağı atın üzerinizden yaz geliyor bir başlarsanız devamı gelir ☺️
Deletedmom_110 deniz_s topuz ve topluyorum yüz yıkama jeli yıkıyorum mustela kremliyorum göz aydınlatıcı kullanıyorum namaz kıldığım ıcın haftasını rimel kullanıyorum Elbise giyiyorum dizime kadar lisanslı twetty vs Her gün vücûd yıkarım eşim gelmeden depo parfüm rutunjmmm bu yıllardır günlük presiz asla 6 kere değiştiriyorum
deniz_s Deletedmom_110 elbiseler berden 😅 ben de namaz kiliyorum makyaj zor ama gerisi yapilabilir tabi cilt bakim ozellikle gozlerimin alti simsiyah